Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid QCY H2 PRO (valge)

  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1610569
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid QCY H2 PRO (valge)

Olge QCY H2 Pro abil viidud maagilisse helimaailma! Juhtmeta kõrvaklappidel QCY H2 Pro on 40 mm draiverid, mis tekitavad tunde, nagu oleksite oma lemmikbändi kontserdil, olenemata asukohast. Sisseehitatud mikrofonid koos ENC-tehnoloogiaga võimaldavad helistada teistele inimestele. Nende tööaeg on kuni 60 tundi ja spetsiaalne rakendus annab teile täieliku kontrolli esitatava heli üle.

12QCY/H2pro-white/1

Heli, mida sa väärid

Teie lemmiklaulud pole kunagi paremini kõlanud! Kõrvaklappidel on 40 mm draiverid, mis pakuvad rikkalikke detaile ja uskumatut sügavust. Tänu sellele avastad oma lemmiklauludes uusi nüansse, millest võisid varem puudust tunda. QCY H2 Pro pakub ka spetsiaalset bassirežiimi, mis täiustab veelgi madalaid sagedusi, pakkudes unustamatut muusikaelamust.

12QCY/H2pro-white/6

Teie muusikas pole pause

Nautige pikki tunde muusikat kuulata, muretsemata sagedase laadimise pärast. Võimas 400 mAh aku tagab umbes 60 tundi tööd ilma laadimiseta. See võimaldab teil TikTokis edukalt vaadata kuni 13 500 lühivideot või esitada kuni 900 laulu.

12QCY/H2pro-white/3

Püsi ühenduses

QCY H2 Pro on varustatud sisseehitatud mikrofonidega, mis võimaldavad teil helistada. Nad kasutavad ka ENC (Environmental Noise Cancellation) tehnoloogiat, mis välistab taustaheli häired. See tähendab, et saate telefoniga rääkida mürarikkas kohas, tänaval või rahvarohkes kontoris ning teine inimene kuuleb täpselt seda, mida soovite öelda.

12QCY/H2pro-white/7

Juhtmevaba vabadus

QCY H2 Pro kõrvaklapid on varustatud uusima Bluetooth 5.3-ga, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse teie seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Mängurežiimis pakuvad need ülimadalat latentsust, vaid 0,068 sekundit, nii et saate koheselt reageerida vastase igale liigutusele. Samuti võimaldavad need ühendada korraga kahe seadmega, nii et saate hõlpsalt nende vahel vahetada, ilma et peaksite ühendust katkestama ja uuesti ühendama.

12QCY/H2pro-white/2

Uus mõõde muusika kuulamisel

Kas sa lähed puhkusele? Või äkki ootab teid ees pikk rongisõit? Võtke QCY H2 Pro kõrvaklapid kaasa! Tänu kokkupandavale disainile ei võta need teie pagasis palju ruumi. Pehmed kõrvaklapid vastavad teie kõrvade kujule, pakkudes võrratut mugavust isegi pikkade kuulamisseansside ajal. Sisseehitatud juhtnupud võimaldavad teil intuitiivselt juhtida muusikat ja telefonikõnesid, muutes kõrvaklappide kasutamise tõeliseks naudinguks.

12QCY/H2pro-white/10

Uurige rakendusega lisateavet

Kas olete huvitatud lisafunktsioonidest? Laadige alla QCY rakendus ja kasutage oma kõrvaklappide kogu potentsiaali! Rakendus on saadaval nii Androidi kui iOS-i kasutajatele. Selle abil saate oma heliseadeid isikupärastada, reguleerides ekvalaiserit vastavalt mängitava muusika tüübile. Samuti saate määrata oma kõrvaklappide asukoha või kontrollida nende laadimisolekut.

12QCY/H2pro-white/11

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • USB-C-USB-A kaabel
  • kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel H2 Pro
Värv Valge
Kõrvaklappide tüüp Kõrvas
Andurid 40 mm
Bluetoothi versioon 5.3
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi profiil A2DP/AVRCP/HFP
Ühenduse tüüp Juhtmeta ja juhtmega ühendus - 3,5 mm helikaabel.
Aku mahutavus 400 mAh
Tööaeg umbes 60 tundi
Laadimisaeg Kuni 2 tundi
Laadimisliides USB-C
Rakendus QCY rakendus
Ühilduvad süsteemid iOS/Android
Omadused
Satelliidid Kõrva peal
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles