Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid QCY ANC H4 (valge)

  • 47.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 16 €
Kaubamärgid QCY
Kauba ID: 1610567
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõrvaklapid QCY ANC H4 (valge)

QCY H4 pakub hämmastavat helikvaliteeti. Varustatud 40 mm draiveritega, taasesitavad need kõrgeima kvaliteediga heli, mis on sertifitseeritud Hi-Res Audio poolt. Aktiivne mürasummutuse tehnoloogia summutab tõhusalt välised helid, võimaldades teil keskenduda kõige olulisemale. Need pakuvad kuni 70 tundi muusika taasesitamist ja topeltmikrofonid koos ENC-ga tagavad selged telefonikõned. Ühendate need oma valitud seadmega, kas juhtmega või juhtmevabalt. Spetsiaalne QCY rakendus võimaldab teil kohandada heliseadeid igat tüüpi muusika jaoks.

12QCY/H4-valge/3

Kõrgeima kvaliteediga heli

QCY H4 abil kogete heli, mida te pole kunagi varem kuulnud. 40 mm draiverite ja laia kuni 40 kHz sagedusreaktsiooniga QCY H4 pakub uskumatult selget ja täpset heli. Samuti on neil Hi-Res Audio sertifikaat stuudiokvaliteediga heli taasesitamiseks. Nüüd kuulete oma lemmiklugude kõiki detaile – sügavast bassist kuni kõrgeimate toonideni.

12QCY/H4-valge/1

Unustage müra

Kaotage end muusikahelidesse või keskenduge oma tööle, ükskõik kus te ka poleks. Tänu ANC-tehnoloogiale vähendavad kõrvaklapid ümbritsevat müra kuni 43 dB. See tähendab, et saate nautida muusikat ilma häirivate tänava-, kontori- või muude segajateta. QCY H4 pakub ka nelja ANC-režiimi, mis erinevad väliste helide sumbumise taseme poolest. Olemas on ka Ambient Sound režiim, mis võimaldab püsida ühenduses ümbritsevaga ilma kõrvaklappe eemaldamata, mis on kasulik näiteks linnaliikluses.

12QCY/H4-valge/11

Kuulake segamatult

QCY H4 on valmis teid segamatult saatma mitu päeva, olenemata sellest, kui intensiivselt te seda kasutate. Need on varustatud 600 mAh akuga, mis tagab kuni 60 tundi aku kasutusaega, kui ANC on sisse lülitatud, või kuni 70 tundi, kui ANC on välja lülitatud. Sellest ajast piisab 35 filmi vaatamiseks või 1050 muusikalise kompositsiooni kuulamiseks!

12QCY/H4-valge/7

Rääkige ilma segajateta

Olenemata sellest, kas peate tähtsat ärivestlust või vestlete sõpradega, saate QCY H4 abil alati loota suurepärasele helikvaliteetile. Kõrvaklapid on varustatud kahe mikrofoniga, mis jäädvustavad täpselt teie hääle, muutes selle selgeks ja loomulikuks. Nad kasutavad ka ENC-tehnoloogiat, mis välistab kõne ajal taustaheli häired.

12QCY/H4-valge/8

Stabiilne ühendus madala latentsusega

Laske oma muusikal endaga kaasas olla, kuhu iganes lähete. Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.1, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse teie seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Madal latentsusaeg, vaid 0,08 sekundit mängurežiimis, tagab täiusliku heli ja video sünkroonimise, mis on võrgus mängides ülimalt oluline.

12QCY/H4-valge/4

Filmide vaatamise ajal helistage

QCY H4s võimaldab teil korraga ühendada kahe seadmega. See võimaldab teil sülearvutist muusikat kuulata ja telefonist kõnesid vastu võtta, ilma et peaksite pidevalt kõnesid vahetama või ühendust katkestama ja uuesti ühendama. Kas vaatate tahvelarvutis filmi ja äkki hakkab telefon helisema? Kõnele vastamiseks lihtsalt topeltpuudutage kõrvaklappe!

12QCY/H4-valge/9

Mugavus on esikohal

Kõrvaklapid on loodud teie mugavust silmas pidades. Pehmest sünteetilisest proteiininahast kõrvapadjad vormivad teie kõrvade kuju, et leevendada survet. Tänu sellele ei pea te isegi tundidepikkuse kuulamise ajal ebamugavustunde pärast muretsema. Kokkupandav disain tähendab, et saate neid kõikjale kaasa võtta, ilma et peaksite oma seljakotis palju ruumi võtma. QCY H4-l on ka intuitiivsed nupud, mis võimaldavad teil reguleerida helitugevust, muuta lugusid, vastata kõnedele ja neist keelduda – seda kõike ilma telefoni välja võtmata.

12QCY/H4-valge/6

Kaasas

  • kõrvaklapid
  • USB-C-USB-A kaabel
  • 3,5 mm helikaabel
  • kasutusjuhend
Tootja QCY
Mudel H4
Värv Valge
Kõrvaklappide tüüp Kõrvas
Andurid 40 mm
Sagedusreaktsioon 40 kHz
Bluetoothi versioon 5.1
Vahemik Kuni 10 m
Bluetoothi profiil A2DP/AVRCP/HFP
Ühenduse tüüp Juhtmeta ja juhtmega ühendus - 3,5 mm helikaabel.
Aku mahutavus 600 mAh
Töötunnid Kuni 60 tundi (kui ANC on lubatud)
Kuni 70 tundi (väljalülitatud ANC-ga)
Laadimisaeg Kuni 2 tundi
Laadimisliides USB-C
Rakendus QCY rakendus
Ühilduvad süsteemid iOS/Android
Omadused
Satelliidid Kõrva peal
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles