Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid Joyroom Funpods JR-FB2 (sinine)

Juhtmeta kõrvaklapid Joyroom Funpods JR-FB2 (sinine)
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1662527
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom Funpods JR-FB2 juhtmeta kõrvaklapid (sinine)

Looge Joyroomiga oma muusikamaailm. Funpods JR-FB2 kõrvaklapid pakuvad erakordset helikvaliteeti ja stabiilset Bluetooth 5.3 ühendust. Samuti pakuvad need kuni 35 tundi taasesitusaega ja tänu oma kergele disainile tagavad pikaajalise mugavuse kasutamise ajal. Madal latentsusaeg tagab täiusliku heli ja video sünkroonimise. Täiendav eelis on kaitseaste IP54.

Joyroom/JR-FB2-Blue/6

Uusim Bluetooth-tehnoloogia

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, et tagada kiire ja stabiilne ühendus. See võimaldab teil muusikat katkestusteta nautida isegi kuni 10 meetri kaugusel seadmest. Kiire ja automaatne sidumine ümbrise avamisel tagab kohese juurdepääsu teie lemmiklugudele.

Joyroom/JR-FB2-Blue/2

Silmapaistev helikvaliteet

Täiustatud AAC ja SBC helikoodekite kasutamine tagab erakordse helikvaliteeti. Lai sagedusvahemik 20 Hz kuni 20 kHz tagab rikkaliku ja üksikasjaliku heli, mis muudab teie lemmikmuusika iga noodi erakordseks. Lisaks on Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklappidel Dual-EQ, mis võimaldab teil kohandada heli vastavalt teie individuaalsetele eelistustele – vali madalate toonide rõhutamiseks Bass Boost või täieliku helispektri nautimiseks Classic.

Joyroom/JR-FB2-Blue/4

Täiuslik heli ja video sünkroonimine

Kui olete mängusõber, täiustavad Funpods JR-FB2 kõrvaklapid kindlasti teie mängukogemust. Madala latentsusajaga, vaid 65 ms, saate nautida täiuslikku heli ja video sünkroonimist, saavutades kõrgema keelekümbluse taseme. Joyroomiga mängite ilma katkestusteta!

Joyroom/JR-FB2-Blue/5

Sujuv suhtlus

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid pakuvad suurepärast kõnekvaliteeti. DNS-i müravähendustehnoloogia abil kõrvaldavad need tõhusalt kõik helihäired, tagades kristallselge suhtluse kõnede ajal kõikjal.

Joyroom/JR-FB2-Blue/7

Pikk mänguaeg ja kiire laadimine

Üks laadimine võimaldab kuulata muusikat Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklappidest kuni 7 tundi. Kaasasolev laadimisümbris pikendab seda aega 35 tunnini. Kiirlaadimisega annab 10 minutit laadimist lisatunni taasesitust, mida kiire elustiiliga kasutajad hindavad. Seadme täielikuks laadimiseks kulub umbes poolteist tundi.

Joyroom/JR-FB2-Blue/1

Kasutajasõbralik disain

Iga kõrvaklapi kaal ei ületa 4 grammi, mis võimaldab teil nautida soovitud mugavust ka pikkadel õhtutel oma lemmiklugusid kuulates. Keeruline ergonoomiline disain tagab, et varustus püsib kindlalt teie kõrvas, olenemata teie tegevusest. Lisaks on IP54 reitinguga kõrvaklapid vihma- ja higikindlad, nii et saate neid vabalt kasutada treeningute või välitegevuste ajal. Silikoonist ümbris on varustatud ka praktilise karabiiniga, mis võimaldab kinnitada oma varustuse seljakoti või võtmete külge.

Joyroom/JR-FB2-Blue/9

Lai ühilduvus

Joyroom Funpods JR-FB2 kõrvaklapid ühilduvad seadmetega, mis töötavad Android, iOS ja Windows süsteemidega. Tänu sellele saate neid hõlpsalt erinevate seadmetega ühendada.

Joyroom/JR-FB2-Blue/8
Tootja Joyroom
Rida Funpods
Mudel JR-FB2
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi leviala kuni 10 meetrit
Heli dekodeerimine AAK, SBK
Töösagedus 2400-2483,5 MHz
Maksimaalne väljundvõimsus ≤20 dBm (EIRP)
Edastamise ribalaius 20Hz-20kHz
Mänguaeg umbes 7 tundi (muusika kuulamisel 70% helitugevusega); umbes 5 tundi (telefoniga 70% helitugevusega rääkides)
Kõrvaklappide aku mahutavus 35 mAh
Laadimiskorpuse aku mahutavus 400 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg umbes 1,5 tundi
Korpuse laadimise aeg umbes 1,5 tundi
Korpuse laadimisport USB-C
Korpuse sisendvõimsus 5V⎓1A
Materjal ABS+PC
Kõrvaklappide kaal 4 g
Korpuse kaal 30 g
Värv sinine
Omadused
Bluetoothi versioon
Satelliidid kõrvapealsed kõrvaklapid
Traadita sagedusala sinine
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles