Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõrvaklapid 1MORE Pistonbuds Pro SE (valge)

Juhtmeta kõrvaklapid 1MORE Pistonbuds Pro SE (valge)
Laos
  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid 1MORE
Kauba ID: 1806543
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

VEEL 1 Pistonbuds Pro SE juhtmevabad kõrvaklapid (valged)

Armuge laitmatusse helikvaliteeti 1MORE Pistonbuds Pro SE juhtmeta kõrvaklappidega, mis ühendavad endas uuendusliku QuietMaxTM mürasummutustehnoloogia, täiustatud DLC draiveri ja uusima Bluetoothi versiooni 5.3. Need kõrvaklapid tagavad heli selguse ja sügavuse igas keskkonnas. Ergonoomilise disaini, pika esitusaja (kuni 30 tundi) ja veekindla konstruktsiooniga kõrvaklapid sobivad ideaalselt igapäevasteks tegevusteks ja intensiivseteks treeninguteks.

1MORE/EC305-Valge/13

Kristallselge heli

DLC-draiver tagab üllatavalt tasakaalustatud heli ja võimaldab esitada iga detaili erakordse täpsusega. 1MORE Pistonbuds Pro SE abil avastate uuesti trummide, akordide ja artistide hääled – kõik selleks, et pakkuda teile unustamatuid kuulamiskogemusi. Lisaks loob ruumiheli sügavuse ja realistlikkuse tunde nagu kinos.

1MORE/EC305-Valge/3

Heli teie tingimustel

1MORE Pistonbuds Pro SE-ga kõlab iga lugu veelgi paremini. Spetsiaalsest rakendusest saate valida 12 professionaalse ekvalaiseri seadistuse hulgast, et kohandada heli oma maitse järgi. Bassivõimendi? Rock? Klassikaline? Vaid paar klõpsu ja muusika kõlab täpselt nii, nagu soovite!

1MORE/EC305-Valge/10

Rahu linnakaoses

Tänu täiustatud QuietMaxTM mürasummutustehnoloogiale kuulake muusikat ja taskuhäälingusaateid katkestusteta isegi kõige rahvarohkemates kohtades. 1MORE PistonBuds Pro SE summutab tõhusalt soovimatud helid kuni 42 dB, võimaldades teil keskenduda valitud helile mis tahes kohas – kas bussis, kohvikus või tiheda liiklusega tänaval. Kas eelistate olla ühenduses oma ümbrusega? Lülitage režiimile Läbipaistvus, et vestelda ümbritsevate inimestega ja nautida katkestusteta muusika taasesitust.

1MORE/EC305-Valge/7

Bluetooth 5.3 tehnoloogia ja madal latentsusaeg

Bluetooth 5.3 minimeerib edastusviivitusi ja tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Tänu sellele saate nautida liikumisvabadust, muretsemata ühenduse katkemise pärast kõnede, muusika taasesituse või mängimise ajal. Lisaks pakub 1MORE Pistonbuds Pro SE mängurežiimi, mille latentsusaeg on vaid 0,08 sekundit, tagades täiusliku audiovisuaalse sünkroonimise veelgi kaasahaaravama kogemuse saamiseks!

1MORE/EC305-Valge/9

Võrratu kõnekvaliteet

Kuue mikrofoni ja AI-algoritmiga 1MORE Pistonbuds Pro SE kõrvaklapid tagavad kõne ajal kristallselge heli isegi mürarikkas keskkonnas. Lisaks vähendab aerodünaamiline disain tuule häireid, võimaldades sujuvat suhtlust kõikjal, kus te viibite.

1MORE/EC305-Valge/2

Vastupidavus ja töökindlus

1MORE Pistonbuds Pro SE kõrvaklapid pakuvad kuni 7,5 tundi taasesitust ühe laadimisega (kui ANC-režiim on välja lülitatud) või kuni 5 tundi (kui ANC-režiim on sisse lülitatud). Laadimisümbris pikendab seda aega 30 tunnini ja kõigest 10 minutit kiirlaadimist annab veel 2 tundi taasesitust.

1MORE/EC305-Valge/11

Intuitiivne juhtimine

Mugavad puutepaneelid võimaldavad teil hõlpsalt muusikat peatada, kõnedele vastata ja kõnesid lõpetada ning häälassistente aktiveerida. Unustage telefoni järele sirutamine!

1MORE/EC305-Valge/4

Ergonoomika ja mugavus

Ergonoomiline, kaldus disain koos pehmete silikoonist kõrvaotstega tagab, et 1MORE PistonBuds Pro SE kõrvaklapid püsivad kindlalt teie kõrvades isegi liikumise ajal. Saate neid mugavalt treeningute ajal kasutada. Kas olete mures tegevuse ajal liigse higistamise ja varustuse kahjustamise pärast? Pole vaja – IPX5 veekindluse reitinguga saate muretult treenida oma muusika rütmis! Lisaks peatavad sisseehitatud andurid taasesituse automaatselt, kui eemaldate kõrvaklapi – nii et te ei jätaks osa oma lemmiklaulust ilma!

1MORE/EC305-Valge/5

Pakett sisaldab:

  • VEEL 1 Pistonbuds Pro SE juhtmevabad kõrvaklapid
  • Laadimisümbris
  • Laadimiskaabel
  • Kolm paari vahetatavaid kõrvaotsikuid (S, M, L)
Tootja 1 VEEL
Mudel EC305
Takistus 16Ω
Sagedusvahemik 2,400 GHz – 2,4835 GHz
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi vahemik 10 m
Bluetoothi protokoll HFP / A2DP / AVRCP
Kõrvaklappide aku mahutavus 43 mAh
Laadimiskorpuse aku mahutavus 410 mAh
Kõrvaklappide laadimisaeg 1 tund
Laadimisümbris Laadimisaeg 2 tundi
Taasesituse aeg 7,5 tundi (ANC-režiim välja lülitatud); 5 tundi (ANC-režiim sees)
Taasesituse koguaeg 30 tundi
Sisend 5 V 0,5 A
Maksimaalne väljundvõimsus 2400–2483,5 MHz, maks. EIRP 6,93 dBm
Töötemperatuur 0°C kuni 45°C
Kõrvaklappide kaal 4,6 g
Laadimiskorpuse kaal 34,8 g
Kogukaal 44 g
Kõrvaklappide mõõtmed 21 x 26 x 29 mm
Laadimiskorpuse mõõtmed 24 x 43 x 62 mm
Värv Valge
Omadused
ANC
Bluetoothi versioon
Satelliidid
Traadita sagedusala
Veekindluse sertifikaat

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles