Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kontroller GameSir T4 Pro (valge)

Juhtmeta kontroller GameSir T4 Pro (valge)
Pole laos
  • 38.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 13 €
Kaubamärgid GameSir
Kauba ID: 1806528
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GameSir T4 Pro juhtmeta kontroller (valge)

GameSir T4 Pro kontroller ühendab kaasaegse tehnoloogia ja erakordse funktsionaalsuse, luues täiusliku tööriista igale mängijale. Uuenduslike lineaarsete päästikunuppude, täiustatud 6-teljelise güroskoobi, kohandatavate nuppude, TURBO-funktsiooni ja muljetavaldava LED-taustvalgustusega kontroller pakub võrratut juhtimist ja mängudesse sukeldumist. Selle mitmekülgsus ja ühilduvus erinevate platvormidega, sealhulgas Switch, iOS, Android ja Windows, muudavad selle ideaalseks valikuks igale mängijale.

Täiustatud 6-teljeline güroskoop

GameSir T4 Pro on varustatud 6-teljelise güroskoobiga, mis suurendab oluliselt täpsust ja mängudesse süvenemist. See võimaldab intuitiivset liikumisjuhtimist, mis on dünaamilistes ja nõudlikes mängudes ülioluline. See somatosensoorne tehnoloogia võimaldab kontrolleril registreerida mängija liigutusi suurema tundlikkusega, pakkudes sujuvamat ja täpsemat mängukogemust.

Programmeeritavad nupud

Igal mängijal on kontrolleri sätete osas oma eelistused ja GameSir T4 Pro võimaldab kohandamist programmeeritavate nuppudega. See funktsioon võimaldab mängijatel kohandada nuppude paigutust vastavalt nende individuaalsetele vajadustele, mis on hindamatu väärtusega mängu sobitamisel isiklike eelistustega.

TURBO funktsioon

GameSir T4 Pro TURBO funktsioon võimaldab kiiremaid rünnakuid. See on eriti kasulik tempokate ja tegevusterohkete pealkirjade puhul, kus reaktsioonikiirus määrab võidu.

Lineaarsed päästikunupud

Kontrolleri ainulaadsed lineaarsed päästikunupud meenutavad auto gaasipedaali, võimaldades mängu kiirust, jõudu ja tegevuste intensiivsust täpselt juhtida. See uuendus pakub mängijatele nüansirikkamaid juhtimisvõimalusi, võimaldades mitmekesisemat mängukogemust.

LED taustvalgustus

LED-taustvalgustus mitte ainult ei lisa GameSir T4 Pro kontrollerile esteetilist võlu, vaid parandab ka mängusse sukeldumist, eriti halvasti valgustatud ruumides. See on stiilne aktsent, mis eristab selle kontrolleri konkurentidest.

Paki sisu

  • GameSir-T4 Pro (valge) x 1
  • 2,4 GHz vastuvõtja x 1
  • Eemaldatav telefonihoidik x 1
  • 1 m tüüp C kaabel x 1
  • Kasutusjuhend x 1
  • Tänu- ja müügijärgne teeninduskaart x 1
  • Sertifikaat x 1

Bränd MänguSir
Mudel T4 Pro
Värv Valge
Aku mahutavus 600 mAh
Seadme suurus 152 x 106 x 60,5 mm
Kaal 409,9 g
6-teljeline güroskoop Jah
Ühilduvus Switch, iOS 13 või uuem, Android 8.0 või uuem, Windows 7/10/11
Toetatud telefoni suurus Kuni 6,5 tolli
Ühenduvus Bluetooth, 2,4 GHz, juhtmega

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles