Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kontroller GameSir T4 Cyclone (valge)

  • 46.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 15.66 €
Kaubamärgid GameSir
Kauba ID: 1610667
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GameSir T4 Cyclone juhtmevaba kontroller (valge)

Parandage oma mängukogemust juhtmevaba mängukontrolleriga T4 Cyclone, millel on uuenduslikud Halli efekti andurid, mis kõrvaldavad triivimisprobleemid. Sellel on kaks programmeeritavat makronuppu ja spetsiaalne konfiguratsioonitarkvara. Seade toetab 3 erinevat ühendusmeetodit ja ühildub mitme platvormiga. See võimaldab ka liikumisjuhtimist kaasahaaravama kogemuse saamiseks. Lisaks pakub mugavat kasutamist multifunktsionaalne M nupp ning spetsiaalselt loodud rakendus avab uusi võimalusi. Vallutage virtuaalne maailm GameSiriga!

Ghamsir/T4-c/1

Sujuv töö ja Halli efekt

T4 Cyclone kontrolleril on Halli efektiga juhtkangid, mis tagavad täpsuse ja vastupidavuse ning mille eluiga on kuni 5 miljonit tsüklit. Spetsiaalselt optimeeritud algoritmide kasutamine tagab töökindluse. Kontroller pakub ka peenhäälestatud analoogpäästikuid, kasutades ka Halli efekti, tagades täpsuse kuni 0,1 mm. Tänu sellele saate julgelt võistelda virtuaalsetel võidusõitudel ja nautida sujuvat mängu.

Ghamsir/T4-c/3

3 ühendusmeetodit ja lai ühilduvus

T4 Cyclone pakub 3 ühenduvusvõimalust: Bluetooth, juhtmevaba dongle (ei ole kaasas) või USB-C paindlikkuse ja seadmete vahel vahetamise hõlbustamiseks. Kontroller ühildub lauaarvutite, Switchi konsoolide ja iOS-i või Androidi süsteeme kasutavate seadmetega. Saate hõlpsasti mängida mänge erinevatel platvormidel.

Ghamsir/T4-c/5

Sõltuvust tekitav mäng

Viige oma mängukogemus järgmisele tasemele T4 Cyclone kontrolleriga, mida saate liikumisega juhtida! Kallutage, raputage või pöörake seadet, et täielikult oma lemmik Switchi mängudesse sukelduda. Interaktiivsed juhtnupud muudavad mängu iga toimingu realistlikumaks ja lõbusamaks. Kas olete valmis olema põnevate sündmuste keskmes? See on GameSiriga võimalik!

Ghamsir/T4-c/4

Mugav

Multifunktsionaalse M nupuga saate tõhusalt lülituda erinevate funktsioonide vahel, päästikrežiimist juhtkangi režiimi. Samuti on võimalik kohandada vibratsiooni intensiivsust ja ABXY nuppude asukohta. GameSiriga on kõik mängu aspektid teie täieliku kontrolli all!

Ghamsir/T4-c/6

Kohandamise valikud

Laiendage oma valikuid kahe programmeeritava makronupuga, mis asuvad T4 Cyclone kontrolleri tagapaneelil. Saate neile määrata kindlad funktsioonid, mis võimaldab teil hõlpsalt sooritada ka kõige keerukamaid liigutuste kombinatsioone. Teie käsutuses on ka rakendus GameSir, kus saate kohandada nuppude funktsioone, määrata juhtkangi surnud tsooni, toimingu ulatust, vibratsiooni intensiivsust ja palju muud.

Ghamsir/T4-c/2

Komplektis:

  • GameSir T4 Cyclone juhtmevaba kontroller
  • 1 m USB-C kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja MänguSir
Mudel T4 tsüklon
Platvorm Windows 7/10 või uuem, Switch, iOS 13 või uuem, Android 8.0 või uuem
Ühendus Bluetooth (Switchi, iOS-i ja Androidi jaoks), juhtmevaba adapter (arvuti jaoks), USB-C kaabel (arvuti, Switchi, iOS-i ja Android-seadmete jaoks)
6-teljeline güroskoop Jah
ABXY nupud Membraan, vastupidavus 5 miljonit klõpsu
Halli efektiga juhtkangid Jah
Analoogpäästikud Jah, Halli efekti kasutavate magnetanduritega
Vibratsioonimootorid Jah, kokku 2, mis asuvad mõlemas käepidemes
Tagasi nupud Jah, 2 nuppu
Konfiguratsioonitarkvara Jah, rakendus GameSir
Aku Liitium-ioon, mahutavus 860 mAh
Mõõtmed 156 x 103 x 63 mm
Kaal 220 g
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles