Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta klaviatuur iPadile tahvelarvutihoidjaga Omoton KB088 (hõbedane)

Juhtmeta klaviatuur iPadile tahvelarvutihoidjaga Omoton KB088 (hõbedane)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Omoton
Kauba ID: 1462130
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta klaviatuur iPadile tahvelarvutihoidjaga Omoton KB088 (hõbedane)

Kas soovite muuta oma iPadi kasutamise lihtsamaks? Omotoni juhtmevaba klaviatuuriga on see võimalik! Veelgi suurema mugavuse huvides on see varustatud spetsiaalse ülestõstetava alusega, millele saate oma tahvelarvuti asetada. Samuti pakub see palju kasulikke kiirklahve. See seade ühendub teie iPadiga Bluetoothi kaudu ja selle toiteks on vaja ainult kahte AA patareid (ei ole kaasas).

Omoton/KB088-Silver/1

Väljatõmmatav alus

Tänasest saad veelgi mugavamalt töötada, märkmeid teha või lihtsalt internetis surfata. Tänu spetsiaalsele ülestõstetavale alusele, millega klaviatuur on varustatud, saate oma iPadi asetada stabiilsele alusele. See mitte ainult ei muuda teid mugavamaks, vaid säästab ka ruumi teie laual! Veelgi enam, kui te hoidikut ei vaja, saate selle lihtsalt kokku voltida ja klaviatuuri sisestada.

Omoton/KB088-Silver/5

Kasutusmugavus

Omotoni toode ühildub iOS-iga. See tähendab, et saate selle hõlpsalt valitud tahvelarvutimudelitega siduda. Lisaks ühendub see teie seadmetega Bluetoothi kaudu, et saaksite nautida kiiret, stabiilset ja usaldusväärset andmeedastust. Lisaks on klaviatuuril kerge ja kaasaskantav disain, nii et saate selle kõikjale kaasa võtta.

Omoton/KB088-Silver/8

Rohkem võimalusi

Omotoni klaviatuur on loodud mugavust silmas pidades ja sellel on 12 funktsiooniklahvi. Nende abiga saab mugavalt reguleerida ekraani heledust või helitugevust. Need annavad teile veelgi rohkem võimalusi! Lisaks pakuvad madala profiiliga klahvid kõrget tundlikkust ja kiiret reageerimisaega.

Omoton/KB088-Silver/7

Toiteallikas

Klaviatuuri toiteks on vaja 2 AA patareid (ei ole komplektis), mida saate hõlpsasti osta paljudest kauplustest. Samuti ei pea te neid sageli vahetama, kuna need tagavad pika kasutusea. Pealegi ei teki teil probleeme nende asendamisega, kuna seda tehakse kiiresti ja väga lihtsalt.

Omoton/KB088-Silver/9

Suurepärane kvaliteet

Omotoni klaviatuur on valmistatud kõrgeima kvaliteediga alumiiniumist, seega on see väga vastupidav ja stabiilne. Lisaks on sellel kompaktne ja kerge disain, mis muudab selle hõlpsaks seljakotti või kotti pakkimise. Sa võid endaga kaasa tulla ülikooli, tööle või raamatukokku, sest tänu hääletutele klahvidele ei pea sa muretsema, et klõpsatav heli kedagi häirib!

Omoton/KB088-Silver/4
Direktor OMOTON
Mudel KB088
Värv Hõbedane
Ühendus Juhtmeta ühendus
Liides Bluetooth
Materjal Alumiiniumist
Kaal 450 g
Mõõtmed 357,5×120 mm
Aku 2 x AA (ei kuulu komplekti)
Loodud jaoks iPad, iOS
Omadused
Ühendus Juhtmeta (Bluetooth)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles