Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõlar W-KING K6L 120W (pruun)

Juhtmeta kõlar W-KING K6L 120W (pruun)
Pole laos
  • 228.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 76.33 €
Kaubamärgid W-KING
Kauba ID: 1461950
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta kõlar W-KING K6L 120 W (pruun)

Nautige juhtmevaba kõlariga W-KING K6L ülimat helikvaliteeti. Sellel on kuni 120 W võimsus ning see tagab selge, loomuliku ja üksikasjaliku heli. Saate muusikat esitada erinevatel viisidel, sealhulgas Bluetooth 5.0 kaudu või TF-kaardilt. Teil on ka spetsiaalsed nupud helitugevuse, bassi ja muu reguleerimiseks. Kõlaril on ka pikk aku tööiga ja IPX6 veekindlus. Pakett sisaldab 2 juhtmevaba mikrofoni ja kaugjuhtimispulti.

W-KING/K6L-pruun/3

Silmapaistev helikvaliteet

K6L kõlar vastab ka kõige nõudlikuma kasutaja ootustele. See on varustatud 6-tollise bassikõlari, 2 kõrgsageduskõlariga (30 mm) ja 2 4-tollise kesksageduskõlariga. Sellel on ka muljetavaldav 120 W võimsus. Kõige selle tulemuseks on fantastiline helikvaliteet, täiuslik harmoonia ja uskumatult palju detaile. W-KINGiga avastate taas muusika võlu!

W-KING/K6L-pruun/1

Juhtmevaba töö

Vabanege kaablitest ja saate rohkem vabadust. K6L kõlar töötab juhtmevabalt, mis võimaldab seda mugavalt kasutada kõikjal, olgu siis aias, rannas või pargis. Lisaks on seade varustatud tõhusa 22500 mAh akuga, mis tagab aku tööea 6 kuni 12 tundi. Ärge muretsege, et see liiga kiiresti tühjaks saab! Kõlari laadimine võtab aega umbes 5 tundi.

W-KING/K6L-pruun/4

Erinevad ühendusvõimalused

Esitage oma muusikat nii, nagu soovite. Mudel K6L toetab TF-kaarte ja USB-mälupulki ning võimaldab ühendada valitud seadmeid (nt sülearvuti või telefoni) AUX-kaabli abil. Kas eelistate juhtmevabasid lahendusi? Pole probleemi – lihtsalt ühendage kõlariga Bluetooth 5.0 kaudu. Nautige usaldusväärset signaaliedastust kuni 10 meetri kaugusel ja kogege soovitud vabadust!

W-KING/K6L-pruun/8

Täielik helikontroll

Hoidke kõike kontrolli all. K6L kõlar pakub erinevaid EQ režiime ja mitut nuppu helitugevuse, bassi ja muu reguleerimiseks, et saaksite heli oma eelistustele vastavaks kohandada. Seade võimaldab ühendada ka kitarri ja pakub helijälgimist kõrvaklappide kaudu. See on suurepärane lahendus, kui soovid laulu salvestada või publiku ees esineda!

W-KING/K6L-pruun/2

Täiustatud disain

Kõlaril on elegantne ja klassikaline disain, mis meeldib kindlasti retrostiili austajatele. Sellel on ka vastupidav disain, kahjustuskindlus ja IPX6 veekindlus. Saate seda kasutada sise- ja välistingimustes, muretsemata juhuslike pritsmete või vihma pärast. Lisaks on kõlariga kaasas kandmise hõlbustamiseks spetsiaalne õlarihm.

W-KING/K6L-pruun/6

Kaasas 2 mikrofoni

Kas plaanite karaokepidu? Kas sulle meeldib sõpradega laulda? Või äkki esinete publiku ees? K6L mudel tuleb ka selleks kasuks! Komplektis on 2 juhtmevaba mikrofoni, mida saab ühendada kõlariga. Mängige valitud taustalugu, paluge sõbral kitarri mängida, valmistuge esinemiseks ja näidake oma vokaalseid võimeid!

W-KING/K6L-pruun/5

Pakendis kaasas

  • Kõlar K6L
  • Laadimisadapter
  • Juhtmeta mikrofon x2
  • Helikaabel
  • Mikrofoni korpus
  • Pult
  • Voolukaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja W-KING
Mudel K6L
Värv Pruun
Ühendus Juhtmeta (Bluetooth), TF-kaart, AUX-kaabel, USB-mälu
Bluetoothi versioon 5.0
Vahemik Kuni 10 m
Andurid Subwoofer: 6 tolli;
2 kõrgsagedusdraiverit: 30 mm;
2 keskklassi kõlarit: 4 tolli;
Võimsus Maksimaalne kuni 120 W.
SNR ≥ 70 dB
Sagedusreaktsioon 50 Hz – 15 kHz
Tundlikkus 95 ± 3 dB
Aku mahutavus 22500 mAh
ettevalmistusaeg u. 3-12 tundi
Ooteaeg 20 tundi
Laadimisaeg u. kell 5
Laadimispinge/vool 15 V alalisvoolu / 1,6 A
Toetatud helivormingud MP3, WAV, APE, FLAC, WMA
Veekindel IPX6
Materjalid ABS, raudvõrk
Teine Ekvalaiseri režiimid, kitarri ühendus, 2 juhtmevaba mikrofoni tugi, helitugevuse ja bassi juhtnupud, heli jälgimine kõrvaklappide kaudu

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles