Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta kõlar Maya Series RGB Joyroom JR-MS01 (must)

Juhtmeta kõlar Maya Series RGB Joyroom JR-MS01 (must)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533154
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-MS01 Maya RGB juhtmeta kõlar (must)

Joyroomi juhtmevaba kõlar kasutab φ52 mm draiverit ja φ52 mm diafragmat, mis tasakaalustab täiuslikult helikvaliteeti ja jõudlust. Tänu Bluetooth 5.1 tehnoloogiale saate nautida usaldusväärset ja sujuvat juhtmevaba ühendust kuni 12 meetri kaugusel. Seade pakub ka silmatorkavat RGB-valgustust, et lisada igale interjöörile värvilisi aktsente, luues ainulaadse atmosfääri. Veelgi enam, originaalne disain diskopalli kujul tõmbab tähelepanu ja rikastab ruumi esteetikat. Väike kaal ja kompaktne disain muudavad selle võimaliku transportimise lihtsaks.

Joyroom/JR-MS01-must/5

Meeldiv heli

Naudi täpset heli tänu selle laiale sagedusvahemikule (60 Hz kuni 12 kHz). Koos φ52 mm valjuhääldi ja samade mõõtmetega diafragmaga tagab Joyroom seade, et iga noot ja muusikaline detail esitatakse parimal võimalikul viisil. Nüüdsest saate nautida sügavat bassi ja selgeid, dünaamilisi kõrgeid helisid.

Joyroom/JR-MS01-must/1

Stabiilne ühendus

Unustage sekkumine. Joyroomi kõlar toetab Bluetooth 5.1 tehnoloogiat, pakkudes usaldusväärset ühendust kuni 12 meetri kaugusel. Samuti kasutab see täiustatud AC6965E kiipi, et tagada sujuv ühendus. Miski ei takista teil enam oma lemmikartistide laule kuulamast!

Joyroom/JR-MS01-must/2

Valgusefektid

Sukelduge dünaamilisse visuaalsesse kogemusse koos värvilise RGB taustvalgustusega. Joyroomi kõlar pakub mitmeid valgusrežiime ja värve, mis harmoneeruvad muusikaga, et luua kordumatu visuaalne vaste. Sõltumata teie meeleolust või muusikažanrist saate valgustust reguleerida, et luua hetkega ideaalselt sobiv atmosfäär.

Joyroom/JR-MS01-must/4

Uuenduslik disain

Tooge igale kohtumisele maagiat Joyroomi kõlariga, mille uuenduslik disain meenutab diskopalli. Võid kindel olla, et seade tõmbab tähelepanu ja toob pidudele ja sõpradega koosviibimisele omanäolise iseloomu. Lisaks ei ületa selle kaal 475,5 g, nii et saate selle ilma probleemideta kõikjale kaasa võtta.

Joyroom/JR-MS01-must/1

Tähelepanu detailidele

Kõlari korpus on kaetud võrguga, mis annab esteetilise välimuse ja praktilisi eeliseid. See viimistlus muudab seadme tolmu- ja mustusekindlaks. Lisaks toimib võrk barjäärina, mis neelab ja minimeerib igasuguseid helihäireid, tagades põlise heli. Tähelepanuväärne on ka libisemiskindel alumine külg, mis minimeerib võimsa bassi tekitatud lisamüra. Nii saate nautida selget heli ilma sekundaarse müra mõjudeta.

Joyroom/JR-MS01-must/3

Pikk tööaeg

Joyroom kõlar on varustatud võimsa 2000 mAh akuga, mis tagab umbes 3-4 tundi muusika taasesitust (kui tuled on välja lülitatud ja helitugevus 70%). Ooterežiimis kestab seade umbes 48 tundi (kui tuled on välja lülitatud). Selle energia uuendamiseks kulub aega umbes 3 tundi.

Joyroom/JR-MS01-must/6
Tootja Joyroom
Mudel JR-MS01
Bluetoothi versioon 5.1
Bluetoothi kiip AC6965E
Heli dekodeerimine SBC
Toetatud protokollid A2DPPAVCTPAVDTPAVRCP
Bluetoothi leviala ≤12 m
Sagedusreaktsiooni vahemik 60Hz-12KHz
Andur φ52 mm
Membraan φ52 mm
Väljundvõimsus 8W
Muusika taasesituse aeg Umbes 3-4 tundi (valgus välja lülitatud, helitugevus 70%)
Ooteaeg Umbes 48 tundi (valgus välja lülitatud)
Aku mahutavus 2200 mAh
Laadimisaeg umbes 3h
Laadimisport USB-C
Laadimissisend 5V⎓1A
Toetatud muusikarežiim BT, TF, arvuti
TF-kaardi mahupiirang < 32G
Materjal ABS PC kõlarite võrk
Mõõtmed 89 mm x 89 mm x 165,6 mm
Kaal 475,5 g

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles