Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta iPadi klaviatuur Omoton KB088 tahvelarvutihoidjaga (roosakuldne)

Juhtmeta iPadi klaviatuur Omoton KB088 tahvelarvutihoidjaga (roosakuldne)
Laos
  • 23.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8 €
Kaubamärgid Omoton
Kauba ID: 1806713
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta klaviatuur iPadile tahvelarvutihoidjaga KB088 Omoton (roosa)

Muutke oma iPadi kasutamine lihtsaks. Omotoni KB088 juhtmeta klaviatuuril on 78 klahvi ja sissetõmmatav alus, millele saate asetada tahvelarvuti või telefoni. Samuti pakub see palju kasulikke kiirklahve. Seade ühendub teie iPadiga Bluetoothi kaudu ja toiteallikaks on vaid kaks AAA patareid (ei ole kaasas).

Sissetõmmatav alus

Nüüd saate veelgi mugavamalt töötada, märkmeid teha või lihtsalt veebis surfata. Klaviatuur on varustatud väljatõmmatava alusega, millel saad oma nutitelefoni või iPadi stabiilselt seista. Statiiv ühildub seadmetega, mille diagonaal on 4-11 tolli. See annab teile rohkem mugavust ja säästab ruumi teie laual! Veelgi enam, kui te hoidikut ei vaja, saate selle lihtsalt kokku voltida ja klaviatuuri sisse libistada.

Sujuv, usaldusväärne töö

Klaviatuuril on QWERTY paigutus ja 78 käärlülitiga klahvi, mis tagavad sujuva töö ja kiire reageerimise. Kuni 3 miljoni klahvivajutuse elueaga teenib see teid kindlasti pikka aega. Saadaval on ka mitmeid kiirklahve, mis võimaldavad mugavalt reguleerida näiteks ekraani heledust ja helitugevust.

Lai ühilduvus – stabiilne ühendus

Toode ühildub nii iPadOS-i kui iOS-iga. See tähendab, et saate selle hõlpsalt siduda nii valitud iPadi kui ka iPhone'i mudelitega. Veelgi enam, klaviatuur ühendub teie seadmetega Bluetoothi kaudu, nii et saate nautida kiiret, stabiilset ja usaldusväärset edastust. Unustage viivitused ja signaalikvaliteedi probleemid!

Pikk aku tööiga

Klaviatuuri toiteks on vaja kahte AAA patareid (ei kuulu komplekti), mida saate hõlpsasti paljudest poodidest osta. Samuti ei pea te neid liiga sageli vahetama. Klaviatuur pakub katkematut tööd kuni 30 päeva. Samuti lülitub see energia säästmiseks automaatselt unerežiimi. Selle tulemusena võib see vastu pidada kuni 6 kuud, enne kui peate ostma uued patareid!

Kaasaskantav disain

See praktiline klaviatuur on teiega peaaegu kõikjal kaasas. Kaaludes vaid umbes 300 g, on see piisavalt kompaktne, et mahtuda hõlpsasti selja- või käekotti. Võtke see lihtsalt ülikooli, tööle või raamatukokku kaasa. Veelgi enam, tänu vaiksetele klahvidele ei pea te muretsema, et klõpsatav müra kedagi häirib! Kõik see tähendab, et saate iPadiga töötamise hõlpsaks teha kõikjal, kus soovite.

Tootja Omoton
Mudel KB088
Värv Roosa
Ühendus Juhtmeta
Liides Bluetooth
Võtmete arv 78
Lülitid Käärid
Võtmeelu u. 3 miljonit klikki
Taustvalgustus Ei
Materjal Plastikust
Kaal u. 300 g
Mõõtmed u. 130 x 125 x 16 mm
Toiteallikas 2x AAA patareid (ei ole kaasas)
Ühilduvus iOS, iPadOS
muud Klaviatuuri otseteed, sissetõmmatav tahvelarvuti/telefonihoidik
Omadused
Ühendus Juhtmeta (Bluetooth)

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles