Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta Bluetoothi kõlar W-KING K6S 100W (must)

Juhtmeta Bluetoothi kõlar W-KING K6S 100W (must)
Laos
  • 154.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 51.66 €
Kaubamärgid W-KING
Kauba ID: 1461951
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar W-KING K6S 100 W (must)

Nautige kvaliteetset heli olenemata sellest, kas kuulate muusikat, vaatate filmi või mängite kitarri. Juhtmeta kõlar W-KING K6S annab kuni 100 W võimsust ja võimaldab spetsiaalsete nuppude abil reguleerida helitugevust või bassi. Saate sellega ühenduse luua mitmel viisil, sealhulgas AUX-kaabli abil või juhtmevabalt Bluetooth 5.0 kaudu. Seadmel on ka IPX6 veekindlus ja retro disain. Komplekti kuulub ka juhtmevaba mikrofon ja kaugjuhtimispult.

W-KING/K6S-must/1

Hämmastav heli

Kas korraldate sõpradega grilliõhtu? Või plaanite muusikalisi etteasteid? K6S kõlar sobib suurepäraselt nendeks olukordadeks ja paljuks muuks! See on varustatud kahe 148 mm läbimõõduga bassikõlari ja kahe 78 mm läbimõõduga tweeteriga ning selle väljundvõimsus ulatub 100 W-ni. Selle tulemusena suudab see toota rikkalikult üksikasjalikku ja selget heli. Laske end kutsuda tõelisele muusikalisele pidustusele ja viige oma kogemus uuele tasemele!

W-KING/K6S-must/2

Täielik kontroll heli üle

Võtke juhtimine enda kätte ja kohandage heli vastavalt oma ootustele. K6S kõlar võimaldab valida erinevaid EQ režiime – proovi saadaolevaid seadistusi! Samuti saate vastavate nuppude abil reguleerida selliseid parameetreid nagu bassid, kõrged ja helitugevus. Heli on võimalik jälgida ka kõrvaklappide abil. Kõik see tähendab, et kõlar W-KING K6S vastab ka kõige nõudlikumate kasutajate ootustele.

W-KING/K6S-must/9

Ehitatud jõudlust silmas pidades

Kas sulle meeldivad karaokepeod? Kas esinete pargis või turul? Või kohtute sageli sõpradega, et koos laulda? W-KING K6S kõlar sobib suurepäraselt ka sellisteks olukordadeks! Toode võimaldab ühendada kitarri, lisaks leiad komplektist juhtmevaba mikrofoni. Nii saate oma vokaalseid võimeid vabalt esitleda või lihtsalt sõpradega lõbutseda!

W-KING/K6S-must/6

Pikk tööaeg

Öelge sassis kaablitega hüvasti ja nautige rohkem vabadust. Kõlar saab töötada juhtmevabalt, mis muudab selle kasutamise palju mugavamaks. See on varustatud 15 000 mAh akuga, mis tagab kuni 6-8 tundi aku kasutusaega. Ärge kartke, et ta keeldub teid liiga kiiresti teenimast! Seadme laadimine võtab aega vaid umbes 4 tundi.

W-KING/K6S-must/4

Mitmed ühendusvõimalused

W-KINGiga saad mugavalt mängida muusikat enda valitud allikast. K6S kõlar toetab TF-kaarte ja USB-mäluseadet ning võimaldab ühendada AUX-kaabli kaudu selliseid seadmeid nagu nutitelefonid ja tahvelarvutid. Samuti on teil võimalus sellega juhtmevabalt Bluetooth 5.0 kaudu ühenduda. See lahendus tagab usaldusväärse edastuse kuni 10 m, madala latentsuse, mürakindluse ja rohkem vabadust!

W-KING/K6S-must/5

Kasti

  • Kõlar
  • Laadimisadapter
  • Juhtmeta mikrofon
  • Pult
  • Laadimiskaabel (USB)
  • Voolukaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja W-KING
Mudel K6S
Värv Must
Ühendus Juhtmeta (Bluetooth), AUX-kaabel, TF-kaart, USB-mälupulk
Bluetoothi versioon 5.0
Vahemik Kuni 10 m
Kõlarid Subwoofer: 2x 148 mm;
HF draiver: 2x78 mm;
Sagedusvahemik 60 Hz – 20 kHz
Võimsus 100W max.
Aku mahutavus 15 000 mAh
Aku kestvus u. 3,3-8 tundi
Laadimisaeg u. 4 tundi
Ooteaeg 16 tundi
Laadimispinge/vool 15 V alalisvoolu / 1,6 A
Veekindel IPX6
Materjal ABS, raudvõrk
Mõõtmed 37,5 x 27,9 x 18,8 cm
Teised omadused Ekvalaiseri režiimid, helitugevuse ja bassi juhtimine, kõrvaklappide heli jälgimine, kitarrisisend

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles