Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart T7 (sinine)

  • 56.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 19 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1662572
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tronsmart T7 Bluetoothi juhtmeta kõlar (sinine)

Nüüdsest võib muusika teid kõikjal kaasas olla. Tronsmart T7 juhtmevaba kõlar kasutab SoundPulse Audio tehnoloogiat, pakkudes tasakaalustatud ja määratletud heli, samas kui selle IPX7 veekindluse reiting võimaldab teil sellega kaasa võtta mis tahes seiklust. Spetsiaalne rakendus võimaldab teil heli isikupärastada ning praktiliste nuppude abil saate hallata telefonikõnesid, hallata muusika taasesitust ja palju muud! Seade toetab Bluetooth 5.3, tagades stabiilse ühenduse kuni 18 meetri kaugusel. Lisaks loob LED-taustvalgustus ainulaadse atmosfääri. Üks laadimine tagab kuni 12 tundi taasesitust.

Heli, mis täidab ruumi

Kas olete tõeline muusikaentusiast, kes hindab suurepärast helikvaliteeti? Tronsmarti ettepanek vastab kindlasti teie ootustele! Kõlar T7 kasutab täiustatud SoundPulse tehnoloogiat, mis põhineb patenteeritud algoritmil, tagades tasakaalu, detailirikkuse ja heli selguse. Kahe kõrgsageduskõlari ja ühe madala sagedusega kõlari kombinatsioon genereerib tõhusalt kolmemõõtmelist heli, sukeldudes teid muusikasse igast suunast. Nüüd kõlab iga lugu paremini, jättes mulje, et kogete oma lemmikartiste otse.

Alati tegevuseks valmis

Las miski ei peata sind. T7 kõlar paistab silma oma IPX7 veekindluse reitinguga, võimaldades nautida oma lemmikmuusikat mis tahes tingimustes, isegi rannas või duši all. Samuti pakub see originaalset taustvalgustust. Sukelduge 4 muljetavaldava LED-režiimiga visuaalsetesse atraktsioonidesse ja avastage uusi helimõõtmeid Tronsmarti abil, mis on teie võti uskumatute muusikaelamuste juurde!

Võtke rakendusega juhtimine üle

Ühendage kõlariga rakenduse Tronsmart abil ja saavutage täielik kontroll heli üle. Isikupärastage heli, reguleerides erinevaid EQ-režiime, nagu SoundPulse, Deep Bass või Classical, ja juhtige LED-valgusefekte. T7-ga saab igast peost ja muusikakogunemisest tõeline show!

Võimalus ühendada 2 kõlarit

Kas soovite ruumi täielikult stereoheliga täita? T7 kõlar võimaldab teil tõelise traadita stereo sidumise funktsiooniga täita oma unistuse. See on lihtne – ühendage lihtsalt kaks T7 kõlarit ja kogete uskumatut helikvaliteeti. Võimas bass, kristallselged kõrged toonid ja sügavad madalad helid viivad teid muusikalisele teekonnale, mida te ei unusta!

Loodud teie mugavuse tagamiseks

T7 kõlar on loodud teie mugavust silmas pidades. Praktilised nupud võimaldavad lugu sujuvalt kerida, sissetulevatele kõnedele vastata, kõnesid lõpetada või neist keelduda ning häälassistente aktiveerida. Nupp võimaldab helitaset täpselt reguleerida ning vastupäeva keerates saab kiiresti ja lihtsalt helitugevust alandada. Seade toetab stabiilset Bluetooth 5.3 ühendust kuni 18 meetri kaugusel ning tänu TF kaardipesale saad nautida lemmiklugusid ka otse kaardilt. Lisaks säästab automaatne väljalülitusfunktsioon akut, lülitudes välja pärast 10-minutilist tegevusetust, tagades taasesituse pikema aja.

Muusika ilma piiranguteta

T7 kõlar on erakordselt vastupidav muusikakaaslane. 700mAh akuga saate nautida muusikat 12 tundi (LED-valgustuse kasutamisel) või 7 tundi (LED-valgustuse väljalülitamisel). See on piisav aeg, et pakkuda muusikalist meelelahutust kogu oma piknikuks, nädalavahetuse puhkuseks või pikaks reisiks. Seadme laadimine võtab aega umbes 3 tundi. Värviline indikaator teavitab teid selle olekust.

Kasti

  • Juhtmeta kõlar
  • USB-C laadimiskaabel
  • Pael
  • Kasutusjuhend

Tootja Tronsmart
Mudel T7
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiil A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Heli koodek SBC
Bluetoothi vahemik Kuni 18 meetrit (avatud alal)
Veekindluse reiting IPX7
Väljundvõimsus 30W
Sisendvõimsus 5V/2A (USB-C port)
Sagedusvahemik 60 Hz - 20 kHz
Aku mahutavus 7,4 V / 2000 mAh
Taasesituse aeg Kuni 12 tundi (LED-valgustus välja lülitatud), kuni 7 tundi (LED-valgustus sees)
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Värv Sinine

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles