Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart T7 (roosa)

  • 50.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1662571
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart T7 (roosa)

Nüüdsest võib muusika teid kõikjal kaasas olla. Tronsmart T7 juhtmevaba kõlar kasutab SoundPulse Audio tehnoloogiat tasakaalustatud ja selge heli jaoks ning IPX7 reiting võimaldab teil seadet igale seiklusele kaasa võtta. Spetsiaalne rakendus võimaldab teil oma heli isikupärastada ning praktiliste nuppude abil saate helistada, juhtida muusikapleierit ja palju muud! Seade toetab Bluetooth 5.3, tagades stabiilse ühenduse kuni 18 meetri kaugusel. Lisaks loob LED-valgustus ainulaadse atmosfääri. Üks laadimine kestab 12 tundi.

Ruumi täitev heli

Kas olete tõeline melomaan ja hoolite suurepärasest helikvaliteedist? Tronsmarti pakkumine vastab kindlasti teie ootustele! T7 kõlar kasutab täiustatud SoundPulse tehnoloogiat, mis põhineb patenteeritud algoritmil, mis tagab tasakaalu, detailirohkuse ja heli selguse. Kahe tweeteri ja ühe bassikõlari kombinatsioon loob tõhusalt kolmemõõtmelise heli, sukeldudes teid muusikasse iga nurga alt. Nüüd on iga lugu kvaliteetsem ja teil on tunne, nagu kuulaksite oma lemmikesinejaid otseülekandes.

Alati tegevuseks valmis

Ära lase end enam millelgi takistada. T7 kõlar on IPX7 veekindel, võimaldades nautida oma lemmikmuusikat igas keskkonnas – isegi rannas või duši all pikniku ajal. Samuti pakub see ainulaadseid valgusefekte. Lummake visuaalseid vaatamisväärsusi 4 muljetavaldava LED-režiimiga ja avastage heli uusi mõõtmeid Tronsmarti abil, mis on teie hämmastava muusikaelamuse võti!

Võtke rakendus üle kontrolli

Ühendage kõlariga rakenduse Tronsmart abil ja saate oma heli üle täielikult juhtida. Kohandage oma heli, määrates erinevad ekvalaiseri režiimid, nagu SoundPulse, Deep Bass või Classical, ja juhtige LED-valgusefekte. T7 abil saab igast peost ja muusikakogunemisest tõeline show!

2 kõlari ühendamise võimalus

Kas soovite oma ruumi stereoheliga täielikult täita? T7 kõlar võimaldab teil tõelise traadita stereo sidumise abil oma unistusi ellu viia. See on lihtne – ühendage lihtsalt kaks T7 kõlarit ja saate kvaliteetse heli. Vapustavad bassid, kristallselged kõrged ja sügavad madalad helid viivad teid muusikalisele teekonnale, mida te ei unusta!

Loodud teie mugavuse huvides

T7 kõlar on loodud teie mugavust silmas pidades. Praktilised nupud võimaldavad teil lugusid sujuvalt sirvida, sissetulevaid kõnesid vastu võtta, lõpetada või neist keelduda ning häälassistendi aktiveerida. Valimisketas võimaldab helitaset täpselt reguleerida ning vastupäeva keerates saab kiiresti ja lihtsalt helitugevust vähendada. Seade toetab stabiilset Bluetooth 5.3 ühendust kuni 18 meetri kaugusel ning tänu TF kaardipesale saad nautida lemmiklugusid ka otse kaardilt. Lisaks säästab automaatne väljalülitusfunktsioon pärast 10-minutilist tegevusetust akut, et võimaldada pikemat esitusaega.

Piirideta muusika

T7 kõlar on erakordselt usaldusväärne muusikakaaslane. 700 mAh akuga saate nautida muusikat kuni 12 tundi (LED-tulede kasutamisel) või 7 tundi (kui tuled on välja lülitatud). See aeg on piisav helimeelelahutuse pakkumiseks terve pikniku, nädalavahetuse puhkuse või pika teekonna jaoks. Seadme laadimine võtab aega umbes 3 tundi. Värviline indikaator teavitab teid selle olekust.

Pakendis kaasas

  • Juhtmeta kõlar
  • USB-C laadimiskaabel
  • Pael
  • Kasutusjuhend

Tootja Tronsmart
Mudel T7
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiilid A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Heli kodek SBK
Bluetoothi leviala kuni 18 meetrit (avatud aladel)
Kaitse tase IPX7
väljundvõimsus 30 W
Sisendvõimsus 5V/2A (USB-C port)
Sagedusvahemik 60 Hz – 20 kHz
Aku mahutavus 7,4 V / 2000 mAh
Mänguaeg kuni 12 tundi (väljalülitatud LED-valgustusega), kuni 7 tundi (sisse lülitatud LED-valgustusega)
Laadimisaeg 3 tundi
Värv Roosa

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles