Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart T7 (punane)

Juhtmeta Bluetoothi kõlar Tronsmart T7 (punane)
Pole laos
  • 50.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17 €
Kaubamärgid Tronsmart
Kauba ID: 1662573
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Tronsmart T7 Bluetoothi juhtmeta kõlar (punane)

Nüüd võib muusika teiega alati kaasas olla. Juhtmevaba Tronsmart T7 kõlar kasutab SoundPulse Audio tehnoloogiat, pakkudes tasakaalustatud ja määratletud heli. Selle IPX7 reiting võimaldab teil seda igale seiklusele kaasa võtta. Spetsiaalne rakendus võimaldab teil heli isikupärastada ning praktiliste nuppude abil saate teha telefonikõnesid, juhtida muusika taasesitust ja palju muud! Seade toetab Bluetooth 5.3, tagades stabiilse ühenduse kuni 18 meetri kaugusel. Lisaks loob LED-valgustus ainulaadse atmosfääri. Üks laadimine tagab kuni 12 tundi tööd.

Heli, mis täidab ruumi

Kas olete tõeline melomaan, kes hindab suurepärast helikvaliteeti? Tronsmarti ettepanek vastab kindlasti teie ootustele! T7 kõlar kasutab täiustatud SoundPulse tehnoloogiat, mis põhineb patenteeritud algoritmil, et tagada tasakaal, detailirohkus ja heli selgus. Kahe kõrgsageduskõlari ja ühe madala sagedusega kõlari kombineerimine loob tõhusalt kolmemõõtmelise heli, ümbritsedes teid muusikaga igast küljest. Nüüd paraneb iga pala kvaliteet ja tunnete, nagu kuulaksite oma lemmikesinejaid otseülekandes.

Alati tegevuseks valmis

Las miski ei hoia sind tagasi. T7 kõlar paistab silma oma IPX7 veekindluse reitinguga, võimaldades nautida oma lemmikmuusikat mis tahes tingimustes – isegi rannapikniku või duši all käies. See pakub ka originaalseid valgusefekte. Tundke end nelja muljetavaldava LED-režiimiga visuaalsetest atraktsioonidest ja avastage Tronsmarti abil heli uusi mõõtmeid, mis on teie uskumatute muusikaelamuste võti!

Võtke rakendusega juhtimine üle

Ühendage kõlariga rakenduse Tronsmart abil ja saavutage täielik kontroll heli üle. Isikupärastage heli, reguleerides erinevaid EQ-režiime, nagu SoundPulse, Deep Bass või Classical, ja juhtige LED-valgusefekte. T7-ga saab igast peost ja muusikasessioonist tõeline show!

Võimalus ühendada 2 kõlarit

Kas soovite ruumi täielikult stereoheliga täita? T7 kõlar võimaldab teil tõelise traadita stereo sidumise funktsiooniga täita oma unistuse. See on lihtne – lihtsalt ühendage kaks T7 kõlarit ja kogete hämmastavat helikvaliteeti. Võimas bass, kristallselged kõrged toonid ja sügavad madalad helid viivad teid muusikalisele teekonnale, mida te ei unusta!

Teie mugavuse eest hoolitsemine

T7 kõlar loodi teie mugavust silmas pidades. Praktilised nupud võimaldavad lugude sujuvat kerimist, sissetulevatele kõnedele vastamist, nende lõpetamist või tagasilükkamist ning häälassistentide aktiveerimist. Valimisketas võimaldab helitaset täpselt reguleerida ning vastupäeva keerates saab kiiresti ja lihtsalt helitugevust alandada. Seade toetab stabiilset Bluetooth 5.3 ühenduvust kuni 18 meetri kaugusel ning tänu TF kaardipesale saad nautida ka oma lemmiklugusid otse kaardilt. Lisaks säästab automaatne väljalülitusfunktsioon pärast 10-minutilist tegevusetust aku energiat, tagades pikema taasesitusaja.

Muusika ilma piiranguteta

T7 kõlar on erakordselt vastupidav muusikakaaslane. 700mAh akuga saate nautida muusikat kuni 12 tundi (LED-valgustuse kasutamisel) või 7 tundi (LED-valgustuse väljalülitamisel). See on piisav aeg, et pakkuda muusikalist meelelahutust terve pikniku, nädalavahetuse reisi või pika reisi jaoks. Seadme laadimine võtab aega umbes 3 tundi. Värviline indikaator teavitab teid selle olekust.

Mida sisaldab:

  • Juhtmeta kõlar
  • USB-C laadimiskaabel
  • Pael
  • Kasutusjuhend
Tootja Tronsmart
Mudel T7
Bluetoothi versioon 5.3
Bluetoothi profiil A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Heli koodek SBC
Bluetoothi vahemik Kuni 18 meetrit (avatud alal)
IP reiting IPX7
Väljundvõimsus 30W
Sisendvõimsus 5V/2A (USB-C port)
Sagedusvahemik 60 Hz - 20 kHz
Aku mahutavus 7,4 V / 2000 mAh
Taasesituse aeg Kuni 12 tundi (väljalülitatud LED-valgustusega), kuni 7 tundi (sisse lülitatud LED-valgustusega)
Laadimisaeg Umbes 3 tundi
Värv Punane

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles