Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega tolmuimeja INSE R3S

  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid INSE
Kauba ID: 1806758
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

INSE R3S vertikaalne tolmuimeja

INSE R3S vertikaaltolmuimeja on mitmekülgne seade. Selle ainulaadne disain võimaldab seda kasutada nii standardse toruga tolmuimejana kui ka kompaktse käeshoitava tolmuimejana, kohandades seda hetkevajadustega. Varustatud täiustatud kolmeastmelise filtreerimissüsteemiga, sealhulgas HEPA-filtri, tsüklonieraldussüsteemi ja suure 0,8-liitrise tolmupaagiga, tagab see võrratu jõudluse ja hügieenilisuse. Lisaks on komplektis 9 erinevat düüsi, mis laiendab selle võimalusi ning kaitse ülekuumenemise eest pikendab oluliselt selle eluiga. Kõik need eelised koos madala mürataseme, kerge disaini ja võimsa imemisega muudavad INSE R3S tolmuimeja ideaalseks valikuks igasse majapidamisse.

Mitmekülgne kasutamine

INSE R3S tolmuimeja paistab silma oma mitmekülgsuse poolest. Võimalus kiiresti vertikaalse ja käeshoitava tolmuimeja vahel ümber lülituda muudab selle ideaalseks lahenduseks nii põhjalikuks põrandapuhastuseks kui ka mööbli või raskesti ligipääsetavate kohtade kiireks puhastamiseks. See paindlikkus koos seadme kerge kaaluga (ainult 1,7 kg) muudab selle uskumatult praktiliseks tööriistaks igas kodus.

Täiustatud filtreerimissüsteem

INSE R3S tolmuimeja põhiomadus on selle kolmeastmeline filtreerimissüsteem. Esimene etapp on HEPA-filter, mis eemaldab tõhusalt õhust allergeenid ja peentolmuosakesed. Seejärel eraldab tsüklonieraldussüsteem suuremad saasteained, võimaldades suures 0,8-liitrises tolmupaagis kõik saasteained kokku koguda. See lahendus tagab kõrge puhastusefektiivsuse ja hoiab kodus puhta õhu.

Rikkalik tarvikute komplekt

INSE R3S tolmuimejaga kaasas olev 9 erineva otsiku komplekt täiustab oluliselt selle funktsionaalsust. Iga otsik on mõeldud erinevate ülesannete jaoks, alustades vaipade sügavpuhastusest kuni õrna mööbli tolmuimejaga kuni üksikasjaliku puhastamiseni nurkade ja pragude jaoks. Tänu sellele on tolmuimeja ülimalt mitmekülgne tööriist, millega saab hakkama iga väljakutsega.

Ülekuumenemise kaitse

INSE R3S tolmuimeja on varustatud ülekuumenemiskaitsesüsteemiga, tagades seadme ohutuse ja pikaealisuse. See funktsioon mitte ainult ei kaitse mootorit kahjustuste eest, vaid pikendab ka tolmuimeja eluiga kahekordseks, tagades selle kasutuse palju aastaid. See on eriti oluline neile, kes ootavad oma puhastusseadmetelt töökindlust ja vastupidavust.

Määra sisu

  • Tolmuimeja x 1
  • Voolik x 1
  • Puhastuspea x 1
  • HEPA filter x 2
  • Pikk otsik x 1
  • Pintsel x 1
  • Vahetatav otsik x 9
  • Kasutusjuhend

Bränd INSE
Mudel R3S
Värv Sinine
Imemisvõimsus 16 kPa
Kaabli pikkus 6 m
Tolmupaagi maht 0,8 l
Müratase 80 dB
Kaal 1,7 kg

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles