Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega tolmuimeja INSE I5 (punane)

  • 71.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 24 €
Kaubamärgid INSE
Kauba ID: 1806734
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

INSE I5 juhtmega pulgaga tolmuimeja (punane)

Hoidke oma pinnad puhtad juhtmega varraste tolmuimejaga INSE I5. Sellel püstisel tolmuimejal on 600 W võimsus ja 16 000 Pa imemisjõud, mis muudab selle väga tõhusaks erinevat tüüpi mustuse ja prahi vastu. Kaasasolevad harjad muudavad erinevate pindade puhastamise imelihtsaks ning 1-liitrine tolmupaak vähendab tühjendamise sagedust. Lisaks eraldab 5-astmeline filtreerimissüsteem tõhusalt tolmu õhust ning kerge disain võimaldab kardinaid, kõrgeid riiuleid ja muud hõlpsat tolmuimejaga imeda.

Ükski mustus ei pääse tähelepanust

Tolm, lemmikloomade karvad, puru – INSE I5 eemaldab tõhusalt erinevat tüüpi saasteaineid. See kasutab 600 W võimsust ja 16 000 Pa imemisjõudu. Lisaks on sellel sisseehitatud harjadeta mootor, mis töötab kiirusel 34 000 p/min, tagades põhjaliku puhastamise, jätmata pinda määrdunud.

Universaalne pintsel

INSE I5 tolmuimejaga on kaasas lai hari, mis sobib erinevate pindade puhastamiseks, sh lühikese karvaga vaipade, puitpõrandate, plaatide jms puhastamiseks. Lisaks saate spetsiaalse lüliti abil reguleerida harja kiu kõrgust, vältides õrnade pindade kahjustamist.

Kaasas lisatarvikud

Puhastage erinevaid piirkondi hõlpsalt kaasasolevate tarvikute abil. Lõhede tööriist hõlbustab raskesti ligipääsetavate kohtade, näiteks servade ja kitsaste mööblivahede puhastamist. Samal ajal eemaldab 2-in-1 hari tõhusalt ja õrnalt mustuse diivanitelt, kardinatelt, töölaudadelt, õhuavadelt ja muult.

Kohandatud vastavalt teie vajadustele

INSE I5 tolmuimeja on loodud nii tõhusust kui ka kasutajamugavust silmas pidades. Selle kerge konstruktsioon (ligikaudu 3 kg) võimaldab kõrgete pindade väsimatut puhastamist ning pikendatava varda pikkust saab reguleerida 48–78 cm, et rahuldada teie konkreetseid vajadusi. Lisaks annab umbes 7 meetri pikkune juhe liikumisvabaduse ning kaasas olev tarvikuhoidik lihtsustab harja hoiustamist.

Hooldus on tehtud lihtsaks

I5 eest hoolitsemine on probleemideta. Selliseid komponente nagu filtreid ja tolmupaaki saab loputada voolava vee all, säästes nii raha vahetamisel. Osade regulaarne puhastamine pikendab toote eluiga ja suurendab selle tõhusust.

Paki sisu

  • Tolmuimeja
  • Filter
  • Lõhede tööriist
  • 2-in-1 pintsel
  • Tarvikute hoidik
  • Kasutusjuhend

Tootja INSE
Mudel I5
Värv Punane
Nominaalne võimsus 600 W
Mootor DC, harjadeta, 34000 p/min
Imemisjõud 16000 Pa
Tolmupaagi maht 1 liiter
Kaal Umbes 3 kg
Müratase 80 dB
Juhtme pikkus Umbes 7 m
Varda pikkuse reguleerimine 48-78 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles