Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega seisev tolmuimeja INSE I5

  • 59.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 20 €
Kaubamärgid INSE
Kauba ID: 1533367
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Vertikaalne tolmuimeja INSE I5

Hoolitsege puhaste pindade eest INSE I5-ga. Vertikaalne tolmuimeja võimsusega 600 W ja imemisvõimsusega 16 000 Pa tuleb tõhusalt toime igat tüüpi mustusega. Kaasasolevad harjad muudavad erinevate pindade puhastamise lihtsaks ning 1-liitrine tolmumahuti vähendab seda, kui sageli peate seda tühjendama. Veelgi enam, 5-astmeline filtreerimissüsteem eraldab tõhusalt tolmu õhust ning seadme kerge disain võimaldab mugavalt imeda kardinaid, kõrgeid riiuleid jms.

INSE/I5/3

Tema tähelepanu ei jää ükski mustus

Tolm, juuksed, juuksed, puru – INSE I5 eemaldab tõhusalt igat tüüpi mustuse. See kasutab 600 W võimsust ja 16 000 Pa imemist. Lisaks on sellel sisseehitatud harjadeta mootor, mis töötab 34 000 pööret minutis. Nii võid olla kindel, et see eemaldab mustuse põhjalikult, jättes pinna puhtaks.

INSE/I5/6

Universaalne pintsel

INSE I5 tolmuimeja on varustatud laia harjaga, millega saab puhastada erinevat tüüpi pindu. See sobib hästi lühikese teraga vaipade, puitpõrandate, plaatide jms jaoks. Lisaks saate spetsiaalse lülitiga reguleerida harjakiu kõrgust vastavalt oma vajadustele. See lahendus hoiab ära ka kriimustuste teket õrnadel pindadel.

INSE/I5/5

Kaasas lisatarvikud

Puhastage mistahes pind segamatult tolmuimejaga. Komplekt sisaldab mitmeid tarvikuid, mida saab kasutada olenevalt puhastatavast piirkonnast. Lõheharja abil on lihtne imeda raskesti ligipääsetavaid pindu, näiteks servi või kitsaid pragusid mööbli vahel. Seevastu 2-in-1 hari eemaldab tõhusalt ja õrnalt mustuse diivanilt, kardinatelt, laualt, tuulutusavadelt jne.

INSE/I5/7

Kohandatud teie vajadustele

INSE I5 tolmuimeja on mõeldud mitte ainult tõhusaks tööks, vaid ka mugavuse tagamiseks. Kerge disain (umbes 3 kg) võimaldab puhastada kõrgeid pindu ilma väsimust tundmata ning sissetõmmatav toru võimaldab reguleerida selle pikkust vahemikus 48 kuni 78 cm See võimaldab igaühel seda oma vajaduste järgi kohandada. Lisaks ei piira umbes 7 m pikkune kaabel teie liigutusi ning kaasas olev käepide muudab harjade hoiustamise lihtsaks.

INSE/I5/4

Saate selle hõlpsalt puhtana hoida

I5 teenindamine ei tekita teile probleeme. Tolmuimeja komponente, nagu filtreid ja tolmumahutit, saab pesta jooksva vee all. Nii ei pea uutele komponentidele raha kulutama. Osade korrapärane puhastamine pikendab toote eluiga ja parandab selle tõhusust.

INSE/I5/2

Kaasas

  • tolmuimeja
  • filter
  • lõhehari
  • 2in1 pintsel
  • tarvikute hoidja
  • Kasutusjuhend
Tootja INSE
Mudel I5
Hinnatud jõud 600 W
Mootor DC, harjadeta, 34000 p/min.
Imemisvõimsus 16000 Pa
Tolmumahuti maht 1l
Kaal OKEI. 3 kg
Müratase 80 dB
Kaabli pikkus OKEI. 7 m
Reguleeritav toru pikkus 48-78 cm

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles