Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega mängukontroller GameSir G7 SE (valge)

  • 53.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 18 €
Kaubamärgid GameSir
Kauba ID: 1610665
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GameSir G7 SE juhtmega kontroller (valge)

GameSir G7 SE juhtmega kontroller muudab Xboxi kontrollerite maailmas esimesena kasutusele uuenduslikud Halli efekti juhtkangid, kõrvaldades triivimise probleemi ning tagades erakordse täpsuse ja reageerimiskiiruse. Analoogpäästikud tagavad sujuvuse dünaamilise mängimise ajal ning kiire juurdepääsunupud seadme tagaküljel võimaldavad tõhusalt kohaneda erinevate mängustiilidega. Kas olete valmis virtuaalmaailmas eeliseid omandama?

Gamesir/G7-SE/3

Halli efekti juhtkangid

G7 SE mudelis kasutatavad Halli efektiga juhtkangid tagavad pika eluea ja tagavad täpsuse, mida iga mängija ootab. Täiustatud magnetandurid kõrvaldavad tavalise triivimise probleemi, tagades stabiilsuse isegi tundidepikkuse dünaamilise mängu ajal.

Gamesir/G7-SE/2

Täpsed analoogpäästikud

Analoogpäästikud võimaldavad tõhusust igas mängus. Tänu täiustatud Hall Effect tehnoloogiale tagavad need sujuvuse, mis on intensiivsetel mänguhetkedel ülioluline. Iga päästikuvajutus registreeritakse erakordse täpsusega, mis võimaldab võidusõidumängudes kontrollida jõudu ja kiirust või laskuritel täpset ja kiiret reaktsiooni.

Gamesir/G7-SE/1

Kohandamise võimalus

GameSir keskendub mängijate individuaalsetele vajadustele. Kaks kiire juurdepääsu nuppu, mis asuvad kontrolleri tagaküljel, võimaldavad seadme funktsioone tõhusalt vahetada, hõlbustades mängu olemusega kohanemist. Magnetiline vahetatav esiplaat võimaldab kohandada G7 SE välimust ja GameSir Nexuse tarkvara võimaldab täielikku konfigureerimist, sealhulgas nuppude kaardistamist, vibratsiooniseadete reguleerimist ja palju muud.

Gamesir/G7-SE/5

Lai ühilduvus ja sujuv töö

G7 SE mudel ühildub Xbox Series X/S, Xbox One ja Windows 10/11 süsteemidega. Saate selle vabalt ühendada erineva riistvaraga, nautides sujuvat tööd ja minimaalset viivitust.

Gamesir/G7-SE/4

Komplektis:

  • GameSir G7 SE juhtmega kontroller
  • 3 m USB-C kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja MänguSir
Mudel G7 SE
Platvorm Xbox Series X/S, Xbox One, Windows 10/11
Ühendus Juhtmega, 3 m USB-C kaabel
3,5 mm helipistik Jah
Mikrofoni vaigistusnupp Jah
ABXY nupud Membraan
Halli efekti juhtkangid Jah
Analoogpäästikud Jah, magnetanduritega
Vibratsioonimootorid Jah, 4 tükki
Tagasi nupud Jah, 2 programmeeritavat
Kiirvabastusega tagasinupud Jah, 2
Kohandamise tarkvara Jah, GameSir Nexus
Mõõtmed 152 x 103 x 63 mm
Kaal 221 g
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles