Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega mängukontroller GameSir G7 (must)

  • 51.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 17.33 €
Kaubamärgid GameSir
Kauba ID: 1610666
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GameSir G7 juhtmega kontroller (must)

GameSir G7 kontroller on ideaalne valik kõige nõudlikumatele mängijatele, pakkudes kohandatavust ja jõudlust. See pakub muljetavaldavat kiirust ja minimaalset latentsust, pakkudes unustamatut kogemust ja täiustades mängukogemust Xboxi konsoolil mängides.

Ghamsir/G7/1

Kiirus ja täpsus

256 Hz värskendussageduse ja madala latentsusajaga, alla 0,004 sekundi, tagab G7 kontroller välkkiire vastuse igale liigutusele. Täpselt häälestatud analoog Halli efekti päästikud tagavad erakordse täpsuse ja reageerivad peentele sõrmeliigutustele. FPS-i armastajad ja märulifilmide armastajad saavad hõlpsasti lülituda Hair Trigger režiimile. GameSiriga saate lahinguväljal eelise ja alistate kõik vastase!

Ghamsir/G7/3

Tähelepanu detailidele

Kontrolleri puutenupud on hoolikalt konfigureeritud ja neil on viiekihiline struktuur. Mikrolülitid võimaldavad kiiret aktiveerimist minimaalse aktiveerimiskaugusega vaid 0,6 mm ning integreeritud komplekt, mis sisaldab pehmet kummipadja ja tuge, suurendab veelgi kasutusmugavust.

Ghamsir/G7/7

Realistlik kogemus

Nautige mängides täielikku keelekümblust. Käepidemete erinevad mootorivibratsioonid annavad pidevat tagasisidet ja kaks päästiku sees olevat mootorit annavad tagasisidet teie sõrmeotstele. Tulemuseks on realistlik põrutamise, põrutamise ja ebatasasel pinnal sõitmise kogemus.

Ghamsir/G7/9

Looge oma unistuste kontroller

Nüüd saate end väljendada, värvides asenduskontrolleri esipaneelid ja kohandades välimust oma maitse järgi! Lisaks pakub GameSir Nexuse tarkvara teie G7 kontrollerile veelgi rohkem kohandamist ja naudingut. Saate luua kontrolleri profiile, määrata nuppe, reguleerida D-padi diagonaali, kohandada juhtkangi ja päästikutsoone ning kohandada isegi vibratsiooni. Samuti on võimalik vabalt lülituda vaikerežiimi ja eksklusiivse Raw režiimi vahel. Olenevalt mängust saate salvestada kuni 3 profiili ja kasutada neid vastavalt vajadusele.

Ghamsir/G7/8

Mugavad lahendused

GameSir G7 kontroller on varustatud 3,5 mm helipistikuga, mis võimaldab ühendada peakomplekti ja mugavalt reguleerida helitugevust. Samuti on võimalik mikrofoni vaigistada spetsiaalse punase indikaatoriga nupu abil. Lisaks on kaitseraudade ja päästikute tekstuur viimistletud, et muuta sõrmede liigutamine intensiivsete tegevuste ajal lihtsamaks, samas kui tagaküljel olevad kummist käepidemed pakuvad mugavust pikkade mänguseansside ajal.

Ghamsir/G7/2

Kaardistamise võimalused

Professionaalseks mobiilimängudeks loodud G7-l on kaks täiendavat tagumist nuppu, mis võimaldavad teil kuvada mängusiseseid toiminguid ja laadida lemmiknuppude konfiguratsioone koos tarkvaraga või ilma. Kaardistused programmeeritakse kohe ja sünkroonitakse reaalajas.

Ghamsir/G7/5

Mitmekülgsus

Enam ei pea te end piirama – kasutage GameSiri kontrollerit vabalt mängides Xbox Series X/S, Xbox One või Windows 10/11 peal. Seade ühildub ka operatsioonisüsteemidega Windows 10 ja 11. Olenemata kasutatavast süsteemist saate nautida sujuvat mängu ja ainulaadseid mängukogemusi minimaalse viivitusega.

Ghamsir/G7/4

Komplektis:

  • GameSir G7 juhtmega kontroller
  • Valge korpus (värvimiseks ja kohandamiseks)
  • 3 m USB-C kaabel
  • Kasutusjuhend
Tootja MänguSir
Mudel G7
Platvorm Xbox Series X/S, Xbox One ja Windows 10/11
Ühendus 3 m USB-C juhtmega kaabel
3,5 mm heli pesa Jah
Mikrofoni vaigistamise nupp Jah
Mikrolüliti nupud Jah, ABXY nupud
Analooghalli efekti käivitajad Jah
ALPSi analoogjuhtkangid Jah
Vibratsioonimootorid Jah, kokku 4 (iga käepideme ja päästiku kohta)
Tagumised nupud Jah, 2 programmeeritavat nuppu
Konfiguratsioonitarkvara GameSir Nexus
Aku Mitte keegi
Mõõtmed 152 x 103 x 63 mm
Kaal 256 g
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles