Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid Mcdodo HP-3500 (must)

Juhtmega kõrvaklapid Mcdodo HP-3500 (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Mcdodo
Kauba ID: 1533413
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmega kõrvaklapid Mcdodo HP-3500 (must)

Laske oma lemmiklauludel täiustada teie päeva iga hetke. Kõrvasisesed kõrvaklapid Mcdodo HP-3500 pakuvad 10-millimeetriste draiveritega erakordset helikvaliteeti ja on uskumatult mugavad. Neil on lihtsaks juhtimiseks integreeritud kaugjuhtimispult ja sisseehitatud mikrofon võimaldab probleemideta telefonikõnesid. Need kõrvaklapid paistavad silma ka vinüülplaatidest inspireeritud stiilse disaini ja laia ühilduvusega. 3,5 mm pistik tagab sujuva ühenduse teie nutitelefoni, sülearvuti ja muuga.

McDodo/HP-3500/2

Kvaliteetne heli

Avastage oma lemmiklaulud veelgi parema kvaliteediga. Need kõrvaklapid on varustatud 10 mm draiverite ja täiustatud kiibiga, mis võimaldab neil pakkuda rikkalikku stereoheli, selget heli ja täiuslikku harmooniat. Võimas bass, karged keskmised toonid ja kõrva meeldivad kõrged toonid – kõik see võimaldab teil taasavastada muusika võlu!

McDodo/HP-3500/11

Sisseehitatud mikrofon

Need kõrvaklapid võimaldavad teil võrgumänge mängides ka telefonikõnesid teha või teiste mängijatega suhelda. Need on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, mis tabab täpselt teie hääle, tagades tänu täiustatud MEMS-tehnoloogiale, et teie vestlused on peaaegu igas olukorras selged ja kuuldavad.

McDodo/HP-3500/9

Läbimõeldud disain

Kuulake muusikat pikka aega ilma ebamugavustundeta. Need kõrvaklapid on väga mugavad ja ei avalda ebameeldivat survet. Need tagavad ka müra isolatsiooni välistest helidest. Vaskkaabel tagab stabiilse signaaliedastuse, tagades puhta heli, samas kui vastupidav kaabel on vastupidav paindumisele, tõmbamisele ja kahjustustele. Sisseehitatud kaugjuhtimispult teeb kõrvaklappide juhtimise lihtsaks, võimaldades näiteks helitugevust reguleerida, taasesitust peatada või lugusid vahele jätta.

McDodo/HP-3500/6

Bränd Mcdodo
Mudel HP-3500
Värv Must
Liides 3,5 mm DC
Juht 10 mm
Takistus 32 ±15%
Kaal 16 g
Kõrvaotste suurus S/M/L
Materjal Alumiiniumisulam + nailon
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvapealsed kõrvaklapid
Värv must
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles