Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW04, poolkõrvas (valge)

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW04, poolkõrvas (valge)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533066
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EW04 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (valged).

Ärge laske keskpärasel helikvaliteedil oma muusika kuulamisnaudingut rikkuda. Valige mitmekülgsed Joyroomi JR-EW04 kõrvaklapid ja nautige sügavat heli. Need sobivad ideaalselt teie kõrva kuju järgi ja neil on lihtsaks juhtimiseks kolme nupuga kaugjuhtimispult, samuti tundlik mikrofon kristallselgete telefonikõnede jaoks. Lisaks muudab universaalne 3,5 mm pesa need ühilduvaks paljude seadmetega.

Joyroom/JR-EW04-White/1

Erakordne mugavus

Kõrvaklappide kasutamise põhielement on mugavus. Kõrvaklappide ergonoomiline disain sobib ideaalselt teie kõrva kujuga, tagades mugavuse olenemata sellest, kui kaua te neid kasutate.

Joyroom/JR-EW04-White/2

Juhtimine teie käeulatuses

Sisseehitatud kolme nupuga kaugjuhtimispult muudab muusika, kõnede ja häälassistendi juhtimise lihtsaks ilma telefoni taskust välja võtmata. Valige tõestatud lahendused ja nautige tõrgeteta töötamist.

Joyroom/JR-EW04-White/4

Kristallselged kõned

Te ei pea muretsema kõne kvaliteedi pärast isegi mürarikkas keskkonnas. Sisseehitatud tundlik mikrofon tagab, et teie vestlused on alati kristallselged. Teie hääl salvestatakse täpselt, nii et teie helistajad kuulevad teid alati selgelt.

Joyroom/JR-EW04-White/5

Muusikaline kogemus kõrgeimal tasemel

JR-EW04 pakub erakordselt üksikasjalikku heli, mis köidab iga audiofiili tähelepanu. 14,2 mm draiverid sageduskarakteristikuga 20 Hz kuni 20 kHz pakuvad rikkalikku ja tasakaalustatud heli. Sügavast bassist kuni eredate ja selgete kõrgeteni! Nii saad kuulata oma lemmiklugusid, nautides igat helinüanssi.

Joyroom/JR-EW04-White/6

Universaalne helipistik

3,5 mm pesa muudab JR-EW04 kõrvaklapid ühilduvaks paljude seadmetega. See muudab need ideaalseks valikuks olenemata sellest, kas kavatsete need ühendada telefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga. Nautige usaldusväärset ühendust ilma häireteta!

Joyroom/JR-EW04-White/3
Tootja. Joyroom
Mudel: JR-EW04
Värv: valge
Tüüp: poolvoodrid
Kõlar: φ14,2 mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20kHz
Vahelduvvoolu takistus: 32 oomi
Hinnatud jõud: 3 mW
Kaabli pikkus: 1,2 m
Materjal: TPE ABS
Ühenduse tüüp: 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles