Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW03, poolkõrvas (tumehall)

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW03, poolkõrvas (tumehall)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533063
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EW03 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, (tumehall).

Sukelduge suurepärasesse helisse Joyroomi juhtmega dokkimiskõrvaklappidega JR-EW03. Need pakuvad selget heli sageduskarakteristikuga 20Hz kuni 20KHz ja tänu nende ergonoomilisele disainile saate kuulata oma lemmiklugusid tundide kaupa ebamugavust tundmata. Kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud kaugjuhtimispuldiga, mis hõlbustab nende kasutamist, ning vastupidava ja painduva TPE-kaabliga. Kõik see klanitud metallviimistlusega.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/1

Läbiv heli

φ10 mm draiverite ja laia sagedusreaktsiooniga 20 Hz kuni 20 KHz pakuvad Joyroom JR-EW03 kõrvaklapid täpselt tasakaalustatud ja loomulikku heli. Sügavast bassist kuni kristallselgete kõrgete helideni – rikkalik ja detailne heli rahuldab ka kõige nõudlikumad muusikasõbrad.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/2

Maksimaalne mugavus teie kõrvadele

Joyroomi disainerid valisid ergonoomilise disaini 60° kaldega, et anda teile kindlustunne, et JR-EW03 kõrvaklapid istuvad kindlalt ja mugavalt teie kõrvadesse. Kerge disain tähendab, et saate nautida muusikat ja vestlusi pikka aega ilma väsimust tundmata.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/6

Sisseehitatud kaugjuhtimispult

Sisseehitatud kaugjuhtimispuldiga JR-EW03 kõrvaklapid muudavad muusika ja telefonikõnede juhtimise lihtsaks. Nii ei pea te telefoni taskust või kotist välja võtma. Kõik, mida vajate, on sõna otseses mõttes teie käeulatuses.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/4

HD-mikrofon – vestlused kõrgeima kvaliteediga

Te ei pea enam muretsema, et teie vestluskaaslased igatsevad seda, mida teil on neile öelda. Tundliku mikrofoniga HD-vestluste jaoks on garanteeritud, et teid kuulatakse alati suurepäraselt. Olenemata sellest, kas peate tähtsat ärivestlust või vestlete sõpradega, pakub JR-EW03 suurepärast helikvaliteeti.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/7

Vastupidav ja painduv TPE kaabel

Kõrvaklapid on varustatud painduva, kuid ka vastupidava TPE kaabliga. See tähendab, et võite unustada häirivad sassis juhtmed. Te ei raiska enam aega ja närve nende tüütule lahtiharutamisele.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/3

Lai ühilduvus ja elegantne disain

Stiilne metallviimistlusega disain muudab JR-EW03 kõrvaklapid mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka stiilseks aksessuaariks. Lisaks on JR-EW03 kõrvaklapid oma oksüdatsioonikindla 3,5 mm pistikuga ühilduvad paljude seadmetega, tagades stabiilse ühenduse ilma häireteta.

Joyroom/JR-EW03-Dark-Gray/5
Tootja. Joyroom
Mudel: JR-EW03
Nimi: Joyroom EW03
Värv: tumehall
Tüüp: kõrvasisene
Kõlar: φ10 mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20KHz
Vahelduvvoolu takistus: 32Ω
Hinnatud jõud: 3 mW
Kaabli pikkus: 1,2 m
Materjal: TPE metall
Ühenduse tüüp: 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles