Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW03, poolkõrvas (hõbedane)

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW03, poolkõrvas (hõbedane)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533064
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid Joyroom JR-EW03, (hõbedane).

Sukelduge suurepärastesse helidesse Joyroom JR-EW03 juhtmega kõrvaklappide dokiga. Need pakuvad selget heli sageduskarakteristikuga 20 Hz kuni 20 kHz ja nende ergonoomiline disain tähendab, et saate kuulata oma lemmiklugusid tundide kaupa ebamugavust tundmata. Kõrvaklappidel on lihtsaks kasutamiseks reas olev kaugjuhtimispult ning vastupidav ja painduv TPE-kaabel. Ja seda kõike elegantse metallikviimistlusega.

Joyroom/JR-EW03-Silver/1

läbistav heli

10 mm draiverite ja laia sagedusreaktsiooniga 20 Hz kuni 20 kHz pakuvad Joyroom JR-EW03 kõrvaklapid peenelt tasakaalustatud ja loomulikku heli. Alates sügavast bassist kuni kristallselgete kõrgeteni – rikkalik ja detailne heli rahuldab ka kõige nõudlikumad muusikasõbrad.

Joyroom/JR-EW03-Silver/3

Maksimaalne mugavus teie kõrvadele

Joyroomi disainerid on valinud ergonoomilise 60° kaldekujunduse tagamaks, et JR-EW03 kõrvaklapid sobiksid kindlalt ja mugavalt teie kõrvadesse. Kerge disain tähendab, et saate nautida muusikat ja kõnesid pikka aega ilma väsimust tundmata.

Joyroom/JR-EW03-Silver/2

Sisseehitatud kaugjuhtimispult

Sisseehitatud kaugjuhtimispuldiga varustatud kõrvaklapid JR-EW03 võimaldavad teil hõlpsalt juhtida muusikat ja telefonikõnesid. Nii ei pea telefoni taskust või kotist välja võtma. Kõik, mida vajate, on sõna otseses mõttes teie käeulatuses.

Joyroom/JR-EW03-Silver/8

HD-mikrofon – vestlused kõrgeima kvaliteediga

Te ei pea enam muretsema, et teie vestluskaaslased igatsevad seda, mida soovite öelda. Tundliku mikrofoniga HD-kõnede jaoks on teid alati selgelt kuulda. Ükskõik, kas peate tähtsat ärivestlust või vestlete sõpradega, JR-EW03 pakub suurepärast helikvaliteeti.

Joyroom/JR-EW03-Silver/6

Vastupidav ja painduv TPE kaabel.

Kõrvaklapid on varustatud painduva, kuid vastupidava TPE-kaabliga. See tähendab, et võite unustada häirivad sassis juhtmed. Te ei raiska enam aega ja närve nende vaevarikkale lahtiharutamisele.

Joyroom/JR-EW03-Silver/4

Lai ühilduvus ja elegantne disain

Metallilise viimistlusega klanitud disain muudab JR-EW03 kõrvaklapid mitte ainult funktsionaalseks, vaid ka stiilseks. Lisaks on JR-EW03 kõrvaklapid tänu oksüdatsioonikindlale 3,5 mm pistikule ühilduvad paljude seadmetega, pakkudes stabiilset ühendust ilma häireteta.

Joyroom/JR-EW03-Silver/5
Tootja. Joyroom
Mudel: JR-EW03
Nimi: Rõõmutuba EW03
Värv: hõbedane
Tüüp: kõrvas
Kõlar: φ10 mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20kHz
Vahelduvvoolu takistus: 32 oomi
Hinnatud jõud: 3 mW
Kaabli pikkus: 1,2 m
Materjal: TPE metall
Ühenduse tüüp: 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles