Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW02, poolkõrvas (valge)

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW02, poolkõrvas (valge)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533062
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EW02 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (valged).

Avastage heli uus mõõde Joyroom JR-EW02 kõrvaklappidega, mis ühendavad võimsa bassi, HiFi heli ja mugavuse. Bioonilise komposiitmembraaniga kõlari ja ülitundliku mikrofoniga pakuvad need teile unustamatu helielamuse ja võimaldavad teil hõlpsalt teha kristallselgeid telefonikõnesid. Tänu oma nurga all olevale disainile vastavad need paremini teie kõrva kujule, tagades enneolematu mugavuse tundideks järjest.

Joyroom/JR-EW02-White/3

Biooniline kõlar

Bioonilise komposiitmembraaniga kõlariga Joyroom JR-EW02 pakub uskumatult sügavat ja realistlikku bassi ning selget HiFi-heli. Need on ideaalsed kõrvaklapid muusikasõpradele, kes ei taha helikvaliteedis järeleandmisi teha. Lihtsalt kaota ennast muusikasse!

Joyroom/JR-EW02-White/10

Võrratu mugavus

Kõrvaklapid on 45° nurga all ja varustatud silikoonist kõrvapatjadega, mis tagavad täiusliku istuvuse ja mugavuse ka pikema kasutusaja jooksul. Materjal, millest need on valmistatud, on nahasõbralik, nii et saate oma kuulamiskogemust nautida ilma ebamugavustunde pärast muretsemata.

Joyroom/JR-EW02-White/9

Tundlik mikrofon

JR-EW02 on varustatud tundliku mikrofoniga, mis sobib ideaalselt HD-kõnede jaoks. See on ideaalne valik mängijatele, otsesaadete saatjatele ja sageli helistajatele. Rääkige ja mängige täieliku kindlustundega, et iga sõna ja heli jäädvustatakse täpselt.

Joyroom/JR-EW02-White/4

Vastupidavus ja mugavus ühes

Väga vastupidavast termoplastilisest polüetüleenist valmistatud töökindel ja vastupidav kaabel mitte ainult ei takista sassi sattumist, vaid seda on ka lihtne hoiustada. See on ideaalne neile, kes on alati liikvel. Ärge raisake enam aega juhtmete lahtiharutamisele, vaid keskenduge sellele, mis on tõeliselt oluline.

Joyroom/JR-EW02-White/1

Kasutuslihtsus ja lai ühilduvus.

Tänu intelligentsele kahe nupuga juhtimisele on kõrvaklappide juhtimine väga lihtne. Nikkeldatud 3,5 mm pistik tagab laia ühilduvuse ja stabiilse edastuse, mis tähendab, et kõrvaklapid töötavad suurepäraselt igat tüüpi seadmetega. Valides JR-EW02, panustate mitmekülgsusele ja töökindlusele.

Joyroom/JR-EW02-White/5

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Kolmes suuruses vahetatavad korgid (S, M, L)
Tootja Joyroom
Mudel: JR-EW02
Värv: valge
Tüüp: kõrvas
Kõlar: φ14,2 mm
Sagedusreaktsioon: 20Hz-20kHz
Vahelduvvoolu takistus: 32 oomi
Hinnatud jõud: 3 mW
Kaabli pikkus: 1,2 m
Materjal: TPE
Ühenduse tüüp: 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles