Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW02, poolkõrvas (must)

Juhtmega kõrvaklapid JR-EW02, poolkõrvas (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533061
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EW02 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, (must).

Avastage heli uus mõõde Joyroom JR-EW02 kõrvaklappidega, mis on kombinatsioon võimsast bassist, HiFi helist ja mugavusest. Komposiitmembraaniga bioonilise kõlari ja ülitundliku mikrofoniga pakuvad need teile unustamatu helikogemuse ja võimaldavad teil hõlpsalt teha kristallselgeid telefonikõnesid. Tänu kaldus disainile sobivad need paremini teie kõrva kujuga, tagades võrratu mugavuse tundideks järjest.

Joyroom/JR-EW02-Must/1

Biooniline kõlar

Komposiitmembraaniga bioonilise kõlariga Joyroom JR-EW02 esitab uskumatult sügavaid ja realistlikke basse ning selget HiFi heli. Need on ideaalsed kõrvaklapid muusikasõpradele, kes ei taha helikvaliteedis järeleandmisi teha. Lihtsalt kaota ennast muusikasse!

Joyroom/JR-EW02-Black/4

Võrratu mugavus

Kõrvaklapid on kujundatud 45° kaldega ja neil on silikoonist kõrvapadjad, mis tagavad täiusliku sobivuse ja mugavuse isegi pikaajalisel kasutamisel. Materjal, millest need on valmistatud, on nahasõbralik, nii et saate kuulamist nautida ilma ebamugavustunde pärast muretsemata.

Joyroom/JR-EW02-Black/5

Tundlik mikrofon

JR-EW02 on varustatud tundliku mikrofoniga, mis sobib ideaalselt HD-kõnede jaoks. See on ideaalne valik mängijatele, otsesaadete saatjatele ja neile, kes teevad sageli telefonikõnesid. Rääkige ja mängige täieliku kindlustundega, et iga sõna ja heli on jäädvustatud ülima täpsusega.

Joyroom/JR-EW02-Black/6

Vastupidavus ja mugavus ühes

Usaldusväärne ja vastupidav suure vetruvusega TPE-kaabel mitte ainult ei takista sassi sattumist, vaid seda on ka lihtne hoiustada. See on ideaalne neile, kes on alati liikvel. Ärge raisake enam aega juhtmete lahtiharutamisele, vaid keskenduge sellele, mis on tõeliselt oluline.

Joyroom/JR-EW02-Must/3

Lihtne kasutada ja lai ühilduvus

Nutika 2 nupuga juhtseadmega on kõrvaklappide juhtimine triviaalne. Nikkeldatud 3,5 mm pistik tagab laia ühilduvuse ja stabiilse edastuse, mis tähendab, et kõrvaklapid töötavad suurepäraselt igasuguste seadmetega. Kui valite JR-EW02, panustate mitmekülgsusele ja töökindlusele.

Joyroom/JR-EW02-Black/7

Kaasas

  • Kõrvaklapid
  • Vahetatavad korgid kolmes suuruses (S, M, L)
Tootja Joyroom
Mudel: JR-EW02
Värv: must
Tüüp: kõrvasisene
Kõlar: φ14,2 mm
Sagedusreaktsioon: 20Hz-20KHz
Vahelduvvoolu takistus: Ω
Hinnatud jõud: 3 mW
Kaabli pikkus: 1,2 m
Materjal: TPE
Ühenduse tüüp: 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles