Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid JR-EC07, tüüp-C (must)

Juhtmega kõrvaklapid JR-EC07, tüüp-C (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533058
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EC07 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, tüüp-C (must)

Joyroom JR-EC07 juhtmega kõrvaklapid on suurepärane valik neile, kes hindavad helikvaliteeti, kandmismugavust ja vastupidavust. Neil on 10-millimeetrised neodüümdraiverid, mis pakuvad rikkalikult üksikasjalikku heli. Kvaliteetsed mikrofonid jäädvustavad teie häält usaldusväärselt, võimaldades teil vabalt rääkida. Kaugjuhtimispult muudab selle kasutamise lihtsaks ja USB-C liides tagab stabiilse ühenduse ühilduva seadmega.

Joyroom/JR-EC07-Black/6

Laske end helikvaliteeti hämmastada

Joyroom JR-EC07 võimaldab teil nautida suurepärast helikvaliteeti, olenemata sellest, millist muusikat te kuulate – seda kõike tänu 10 mm neodüümdraiveritele. Sageduskarakteristikuga 20 Hz–20 kHz suudavad kõrvaklapid reprodutseerida nii madalaid kui ka kõrgeid toone, et saada hämmastav helielamus.

Joyroom/JR-EC07-Black/2

Loodud vestlusteks

Nüüd saate oma lähedastega mugavalt rääkida peaaegu kõikjal. Kõrvaklappidel on sisseehitatud kvaliteetne mikrofon, mis tagab vestluse ajal selge ja karge helikvaliteeti. See tagab, et ükskõik kus te ka poleks, sujuvad teie vestlused sujuvalt ja katkestusteta.

Joyroom/JR-EC07-Black/1

Lihtsam kasutada

Juhtige oma muusikapleierit mugavalt, ilma et peaksite iga kord oma telefoni järele sirutama. Kõrvaklappidel on kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult, mis teeb kasutamise veelgi lihtsamaks. Sellega saate heli üles- ja alla keerata, telefonikõnedele vastata ja kõnesid lõpetada, lugusid vahetada või intelligentse häälassistendi aktiveerida.

Joyroom/JR-EC07-Black/3
Tootja Joyroom
Mudel JR-EC07
Värv Must
Andurid 10 mm
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Hinnatud jõud 3 mW
Kaabli pikkus 1,2 m
Materjal TPE+ABS+metall
Liides USB-C
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles