Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid JR-EC07, tüüp-C (hõbedane)

Juhtmega kõrvaklapid JR-EC07, tüüp-C (hõbedane)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533059
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EC07 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, C-tüüpi (hõbedane)

Joyroom JR-EC07 juhtmega kõrvaklapid on suurepärane valik neile, kes hindavad helikvaliteeti, kandmismugavust ja vastupidavust. Neil on 10 mm neodüümdraiverid, mis pakuvad rikkalikku ja üksikasjalikku heli. Kvaliteetsed mikrofonid tabavad usaldusväärselt teie häält, võimaldades teil vabalt rääkida. Kaugjuhtimispult muudab selle kasutamise lihtsaks ning USB-C liides tagab stabiilse ühenduse teie ühilduva seadmega.

Joyroom/JR-EC07-Silver/6

Laske end helikvaliteeti hämmastada

Joyroom JR-EC07 võimaldab teil nautida ülimat helikvaliteeti olenemata sellest, millist muusikat kuulate – kõike seda tänu 10 mm neodüümkõlaritele. Sageduskarakteristikuga 20Hz–20kHz suudavad kõrvaklapid taasesitada nii madalaid kui ka kõrgeid toone, tagades hämmastava heli.

Joyroom/JR-EC07-Silver/2

Loodud vestluseks

Nüüd saate oma lähedastega mugavalt rääkida peaaegu kõikjal. Kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud kvaliteetse mikrofoniga, mis tagab kõne ajal selge ja karge helikvaliteeti. See tagab, et olenemata sellest, kus te viibite, kulgevad teie vestlused sujuvalt ja katkestusteta.

Joyroom/JR-EC07-Silver/1

Lihtsam kasutada

Juhtige oma muusikapleierit mugavalt ilma telefoni iga kord välja võtmata. Kõrvaklapid on varustatud kaablisse sisseehitatud kaugjuhtimispuldiga, mis teeb nende kasutamise veelgi lihtsamaks. Selle abil saate helitugevust suurendada ja vähendada, telefonikõnedele vastata ja neid lõpetada, lugusid vahetada või intelligentse häälassistendi aktiveerida.

Joyroom/JR-EC07-Silver/3
Tootja Joyroom
Mudel JR-EC07
Värv Hõbedane
Andurid 10 mm
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Hinnatud jõud 3 mW
Kaabli pikkus 1,2 m
Materjal TPE+ABS+metall
Liides USB-C
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles