Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid Joyroom JR-EW07, poolkõrvas (must)

Juhtmega kõrvaklapid Joyroom JR-EW07, poolkõrvas (must)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533071
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EW07 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (mustad).

Tutvuge Joyroomi JR-EW07 kõrvaklappidega, milles on ühendatud suurepärane helikvaliteet ületamatu mugavuse ja funktsionaalsusega. Unikaalne 13° kaldega disain tagab täiusliku istuvuse, tekitamata ebamugavust isegi pikkade kuulamistundide ajal. Mugav sisseehitatud mikrofoniga kontroller ja lai sagedusvahemik võimaldavad kõrvaklappidel täita ka kõige nõudlikuma kasutaja ootusi.

Joyroom/JR-EW07/2

Hoolikalt läbimõeldud disain

Kõrvaklappide pikaajaline kasutamine ei pea enam väsitama. 13° kaldenurga ja ergonoomilise disainiga Joyroom JR-EW07 kõrvaklapid sobivad ideaalselt teie kõrva kujuga. Kõrvaklapid töötavad hästi paljudes olukordades – 1,2 m kaabel annab teile liikumisvabaduse joostes, rattaga sõites või kodus lõõgastudes.

Joyroom/JR-EW07/5

Sisseehitatud kontroller teie mugavuse tagamiseks.

Mikrofoniga sisseehitatud kaugjuhtimispult annab teile täieliku kontrolli oma muusika ja kõnede üle ilma telefoni taskust välja võtmata. Intuitiivsete nuppude abil saate hõlpsalt lugusid vahetada, kõnedele vastata ja kõnesid lõpetada.

Joyroom/JR-EW07/6

Tundlik mikrofon juhuslikeks vestlusteks

Rääkige oma lähedastega nii, nagu oleksid nad teie kõrval. Joyroom JR-EW07 kõrvaklappide tundlik mikrofon võimaldab HD-kvaliteediga kõnesid. Olenemata sellest, kas viibite rahvarohkes kohas või vaikses ruumis, on teie vestlused alati selged ja vaiksed.

Joyroom/JR-EW07/1

Suurepärane helikvaliteet

14,2 mm draiveritega ja sageduskarakteristikuga 20 Hz kuni 20 kHz pakuvad Joyroomi kõrvaklapid täielikku helivahemikku. Alates sügavast bassist kuni kristallselgete kõrgete helideni taasesitatakse kõik muusikalised üksikasjad täpselt, nii et saate kuulata oma lemmiklugusid, tundes end nagu tõelisel kontserdil.

Joyroom/JR-EW07/8
Tootja. Joyroom
Mudel: JR-EW07
Värv: must
Tüüp: poolvoodrid
Kõlar: φ14,2 mm
Sagedusreaktsioon: 20Hz-20kHz
Vahelduvvoolu takistus: 32 oomi
Hinnatud jõud: 3 mW
Kaabli pikkus: 1,2 m
Materjal: TPE ABS Metall
Ühenduse tüüp: 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles