Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid Joyroom JR-EW06, poolkõrvas (tumehall)

Juhtmega kõrvaklapid Joyroom JR-EW06, poolkõrvas (tumehall)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533069
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid Joyroom JR-EW06 (hall).

Avastage Joyroom JR-EW06 kõrvaklapid, mis pakuvad ülimat kuulamiskogemust ilma igasuguste kompromissideta. Poolringikujuline kuju, sisseehitatud mikrofon ja esmaklassilised materjalid muudavad kõrvaklapid ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks. 14,2 mm draiverite ja sageduskarakteristikuga 20 Hz kuni 20 kHz võite olla kindel esmaklassilises helikvaliteedis.

Joyroom/JR-EW06-Tumehall/1

Kauakestev mugavus

Teie mugavust silmas pidades loodud JR-EW06 poolkõrvaklapid tagavad täiusliku sobivuse ja mugavuse pikkadeks tundideks. See muudab need ideaalseks pikaks ajaks muusika kuulamiseks, telefoniga rääkimiseks või filmide vaatamiseks.

Joyroom/JR-EW06-Tumehall/2

Fenomenaalne helikvaliteet

Sagedusvahemikuga 20 Hz kuni 20 kHz ja 14,2 mm draiveritega JR-EW06 pakub rikkalikku, tasakaalustatud ja elutruu heli. Avastage sügavaid bassi, selgeid, elavaid keskmisi ja kõrgeid helisid, mis loovad koos täiusliku harmoonia ja sukelduge oma lemmiklaulude, taskuhäälingusaadete ja audioraamatute helidesse.

Joyroom/JR-EW06-tumehall/9

Sisseehitatud kaugjuhtimispult kahe nupuga.

Minimeerige mitu telefoniga suhtlemist sisseehitatud kaugjuhtimispuldi abil. Kaks nuppu võimaldavad teil kiiresti ja lihtsalt juhtida muusikat ja telefonikõnesid, pakkudes teile vabadust ja mugavust ilma nutitelefoni ekraani vaatamata.

Joyroom/JR-EW06-tumehall/8

Vestlused ilma moonutusteta

Mürasummutustehnoloogiaga sisseehitatud mikrofon tagab kristallselged telefonikõned. Olenemata sellest, kas olete ärikonverentsil või vestlete sõpradega, on teie hääl alati selgelt kuuldav, nii et te ei pea end kordama.

Joyroom/JR-EW06-Tumehall/3

Tugev ja vastupidav disain

Sa ei pea muretsema Joyroomi kõrvaklappide kvaliteedi ja vastupidavuse pärast. JR-EW06 kõrvaklapid on valmistatud vastupidavatest materjalidest, nagu TPE, ABS ja metall, vastu pidama igapäevasele kasutamisele.

Joyroom/JR-EW06-tumehall/4
Tootja. Joyroom
Mudel: JR-EW06
Värv: hall
Tüüp: poolvoodrid
Kõlar: φ14,2 mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20kHz
Vahelduvvoolu takistus: 32 oomi
Hinnatud jõud: 3 mW
Kaabli pikkus: 1,2 m
Materjal: TPE ABS Metall
Ühenduse tüüp: 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles