Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid Joyroom JR-EW05, poolkõrvas (valge)

Juhtmega kõrvaklapid Joyroom JR-EW05, poolkõrvas (valge)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533068
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EW05 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (valged).

Joyroom JR-EW05 kõrvaklappides on ühendatud kvaliteetne heli ja erakordne mugavus. Need ühendavad täiustatud poolkõrvakujunduse reas asuva kaugjuhtimispuldi ja mikrofoniga, et neid oleks lihtne juhtida ja aeg-ajalt helistada. Sagedusvahemikuga 20 Hz kuni 20 kHz ja 14,2 mm draiveritega rahuldavad need ka kõige nõudlikuma muusikalise maitse.

Joyroom/JR-EW05-White/1

Täiustatud disain pikaajalise mugavuse tagamiseks

Sa ei pea valima mugavuse ja helikvaliteedi vahel. Kõrvaklappidel JR-EW05 on poolringikujuline kuju, mis tagab pikaajalise mugavuse. Saate nautida muusikat, taskuhäälingusaateid või vestlusi terve päeva, ilma ebamugavustunde või väsimuse pärast muretsemata.

Joyroom/JR-EW05-White/8

Sisseehitatud kaugjuhtimispult

Sa ei pea telefoni taskust välja võtma, kui soovid kõnele vastata või lugu vahetada. Sisseehitatud kaugjuhtimispuldi ja lihtsa liidesega kõrvaklapid võimaldavad teil vastata, helistada ja kõnesid tagasi lükata ning muusikapleierit juhtida. Kaks nuppu tagavad tõrgeteta töö!

Joyroom/JR-EW05-White/3

Mikrofon juhuslikeks vestlusteks

JR-EW05 sisseehitatud mikrofon tagab selge ja karge heli telefonikõnede ajal. Olenemata sellest, kas olete kodus, kontoris või tänaval, on teie vestlused alati selged.

Joyroom/JR-EW05-White/2

Erakordne helikvaliteet

14,2 mm draiveritega ja sageduskarakteristikuga 20Hz-20kHz pakuvad JR-EW05 kõrvaklapid täielikku helivahemikku. Avastage sügav bass, karged keskmised ja erksad kõrged helid, mis loovad koos harmoonilise ja tasakaalustatud muusikaelamuse ning rõõmustavad teid lemmiklugude iga detailiga!

Joyroom/JR-EW05-White/4

Universaalne helipistik

Ühendage JR-EW05 kõrvaklapid oma seadmega 3,5 mm pesa kaudu. See tähendab, et saate nautida laialdast ühilduvust ja hõlpsalt kuulata muusikat oma telefonist, sülearvutist, arvutist või tahvelarvutist ilma häirete pärast muretsemata!

Joyroom/JR-EW05-White/6
Tootja. Joyroom
Mudel: JR-EW05
Värv: valge
Tüüp: poolvoodrid
Kõlar: φ14,2 mm
Sagedusvahemik: 20Hz-20kHz
Vahelduvvoolu takistus: 32 oomi
Hinnatud jõud: 3 mW
Kaabli pikkus: 1,2 m
Materjal: TPE ABS
Ühenduse tüüp: 3,5 mm
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles