Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid Joyroom JR-EC06, tüüp-C (hõbedane)

Juhtmega kõrvaklapid Joyroom JR-EC06, tüüp-C (hõbedane)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1533056
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-EC06 juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid, C-tüüpi (hõbedane)

Joyroom JR-EC06 juhtmega kõrvaklappidel on sisseehitatud 10-millimeetrised dünaamilised draiverid, mis tagavad HiFi kvaliteediga heli. Tänu mitmesuunalisele mikrofonile võimaldavad need helistada ja kaugjuhtimispult muudab nende kasutamise lihtsaks. Need ühilduvad enamiku populaarsete USB-C-pordiga seadmetega.

Joyroom/JR-EC06-Silver/7

Kvaliteetne heli

Kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 10 mm draiveritega, mis vastutavad suurepärase helikvaliteedi eest, võimaldades nautida võimsat bassi ja rikkalikult detailirohket heli. Joyroom JR-EC06-l on ka sisseehitatud tundlik mikrofon, mis salvestab usaldusväärselt iga teie sõna. Seega võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid, olenemata sellest, kus te viibite.

Joyroom/JR-EC06-Silver/6

Veelgi lihtsam kasutada

Kõrvaklappide kasutamine ei ole teile väljakutseks. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult muudab pleieri ja kõnede haldamise lihtsaks. Kasutage seda mugavalt helitugevuse reguleerimiseks, kõnedele vastamiseks, muusikapalade vahetamiseks või häälassistendi aktiveerimiseks.

Joyroom/JR-EC06-Silver/4

Vastupidav, ergonoomiline disain

JR-EC06 on loodud maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks. Tänu oma spetsiaalselt disainitud disainile püsivad need kindlalt teie kõrvas, et tagada kauakestev mugavus. Komplektiga on kaasas ka 3 paari erinevas suuruses vahetatavaid kummipaela, et saaksid neid veelgi paremini oma eelistuste järgi kohandada. Kaabli jaoks on kasutatud kvaliteetseid materjale, millel on kõrge vastupidavus ja kulumiskindlus ning mis takistab sassiminekut.

Joyroom/JR-EC06-Silver/5
Tootja Joyroom
Mudel JR-EC06
Värv Hõbedane
Andurid 10 mm
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Takistus 32Ω
Hinnatud jõud 3 mW
Kaabli pikkus 1,2 m
Materjal TPE+metall
Liides USB-C
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles