Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kõrvaklapid Dudao X14PROT (valge)

Juhtmega kõrvaklapid Dudao X14PROT (valge)
Laos
  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Dudao
Kauba ID: 1533290
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Dudao X14PROT juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid (valged)

Täiustage oma muusika kuulamise kogemust meie tipptasemel Dudao kõrvasiseste kõrvaklappidega. Need paistavad silma Hi-Fi helitasemega ja veelgi enam – neil on lai sagedusvahemik. Veelgi enam, tänu läbimõeldud disainile on neid mugav kasutada ka pikkadel reisidel.

Dudao/X14PROT/4

Kristalliheli kvaliteet

Dudao X14PROT dokkimiskõrvaklappidega saate nautida muusikat nagu ei kunagi varem. 14,2 mm kõlar pakub märkimisväärset sagedusreaktsiooni vahemikus 20 Hz kuni 20 kHz. Kuulete oma lemmiklugudes iga nüanssi ja detaili, olgu selleks sügav bass või kõrgemad noodid.

Dudao/X14PROT/3

Probleemideta ühilduvus

Vabane ühilduvusprobleemidest. Sõltumatu dekodeerimiskiibiga kõrvaklapid on väga ühilduvad ja töötavad sujuvalt 99% mobiilseadmetega. Dudao abil saate nautida peaaegu piiramatut vabadust!

Dudao/X14PROT/1

Mugav ja vastupidav

Ergonoomiline disain tagab mugava istuvuse, võimaldades teil kanda kõrvaklappe pikka aega ilma ebamugavust tundmata. 1,2-meetrine TPE materjalist kaabel pole mitte ainult vastupidav, vaid ka sasipuntrakindel, mistõttu on need ideaalsed liikvel olles. Alates tänasest on teil need alati kaasas ja saate nautida oma lemmikmuusikat kõikjal, kus viibite.

Dudao/X14PROT/8

Lihtne juhtimine

Sisseehitatud kõne ja helitugevuse reguleerimise nupuga on teil täielik juhtimine teie käeulatuses. Reguleerige hõlpsalt helitugevust, peatage või alustage muusika taasesitust ja isegi vastake kõnedele. Enam ei pea oma telefoni iga kord välja tõmbama – need kõrvaklapid annavad sulle mugava juhtimise.

Dudao/X14PROT/7
Tootja Dudao
Mudel X14PROT
Värv Valge
Materjal TPE
Kaabli pikkus 1,2 m
Kõlar Φ14,2 mm
Tundlikkus 107 ±3 dB
Sagedusreaktsioon 20Hz-20kHz
Takistus 32Ω
Ühendus Tüüp C
Omadused
Bluetoothi versioon Mitte ühtegi
Tüüp kõrvasisesed kõrvaklapid
Värv valge
Veekindluse sertifikaat Mitte ühtegi

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles