Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtmega kontroller GameSir T4w (must)

  • 28.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.66 €
Kaubamärgid GameSir
Kauba ID: 1610461
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

GameSir T4w juhtmega kontroller (must)

Sukelduge GameSiriga virtuaalsesse maailma. T4w kontroller kasutab 5 intensiivsusastmega vibratsioonimootorit ja on varustatud värvilise LED-taustvalgustusega. GameSir MCU kiip tagab välkkiire reageerimise ja ilma viivitusteta.

Gamesir/T4W/4

Vibratsiooniefekt

Tundke end ekraanil toimuva tegevuse osana. GameSir T4w kontrolleril on asümmeetriline vibreeriv mootor, mis parandab mängukogemust. Sellel on 5 intensiivsuse taset, mis võimaldavad teil erakordse täpsusega tunda iga plahvatust, hüpet ja interaktsiooni. See seade on suurepärane valik neile, kes otsivad intensiivseid aistinguid!

Gamesir/T4W/1

LED taustvalgus

T4w kontroller pakub ABXY nuppudele värvilist LED-taustvalgustust ja õiget juhtkangi, pakkudes suurepärast nähtavust kõikides valgustingimustes. Nautige põnevat atmosfääri hilisõhtustel mängusessioonidel.

Gamesir/T4W/6

Usaldusväärne jõudlus ja lai ühilduvus

Täiustatud GameSir MCU kiip tagab kiire reageerimise ja maksimaalse jõudluse. Selle tulemusel on iga GameSiri kontrolleriga mängimine erakordselt sujuv. Lisaks ühildub T4w mudel Windows 7, 8 ja 10 süsteemidega, võimaldades teil mängida erinevatel platvormidel saadaolevaid mänge.

Gamesir/T4W/5

Kvaliteetne ehitus

T4w mudeliga on kaasas umbes 2 meetri pikkune USB-C kaabel, mis võimaldab teil mängu ajal liikumisvabadust nautida. Kontroller paistab silma ka oma hästi läbimõeldud disaini ja libisemiskindla tekstuuriga, tagades mitte ainult kaasaegse välimuse, vaid ka kindla haarde intensiivsete mängusessioonide ajal.

Gamesir/T4W/7

Pakett sisaldab:

  • GameSir T4w juhtmega kontroller
  • Kasutusjuhend
Tootja MänguSir
Mudel T4w
Platvorm Windowsi arvuti (Windows 7 või uuem)
Vibratsiooni funktsioon Jah
Turbo funktsioon Jah
Ühendus USB-C port
Kaabli pikkus Umbes 2 meetrit
Värv Must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles