Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtkang PXN-F16

  • 43.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 14.66 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1459187
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtkang PXN-F16

Tundke, nagu oleksite tõelise lennuki juhtseadmete juures. PXN-F16 juhtkang on varustatud realistliku vibratsioonisüsteemiga, nii et see suudab pakkuda kõrgemat keelekümblust. Samuti saate 8-suunalise lüliti ja programmeeritavad nupud. Seade tagab ületamatu täpsuse ja töötab suurepäraselt enamiku populaarsete lennumängudega. Lisaks istub see tänu oma ergonoomilisele disainile ideaalselt teie kätte. Juhtkang ühildub operatsioonisüsteemidega Windows XP, 7, 8 ja 10.

Ideaalne mängijatele

Microsoft Flight Simulator või võib-olla War Thunder? Viige oma mängukogemus PXN-F16 juhtkangi abil järgmisele tasemele! Seade kordab suurepäraselt oma tõeliste analoogide funktsionaalsust. Sellel on 8-suunaline lüliti, mis võimaldab teil kiiresti vaatenurka muuta, ja sellel on ka sisseehitatud gaasihoob. Saadaval on ka programmeeritavad nupud, et saaksite juhtkangi oma harjumustele vastavaks kohandada!

Täiustatud disain

Nautige vapustavat mugavust isegi pikkade mängusessioonide ajal. PXN-F16 juhtkangil on ergonoomiline disain ja selle valmistamisel on kasutatud kõrgeima kvaliteediga materjale. Tänu sellele on see puudutamisel väga meeldiv ja sobib ideaalselt kasutaja kätte. Lisaks tagab libisemiskindel silikoonpadi, et seade ei libise teie lauapinnal. Keskenduge mängule ja saavutage parim tulemus!

Realismi uus tase

Võtke juhtimine enda kätte ja tundke end professionaalse lennukipiloodina. PXN-F16 juhtkang annab teile parema keelekümbluse ja tekitab tunde, nagu oleksite oma laua taga istudes põneva tegevuse keskel! Seade on varustatud vibratsioonimootoriga, tänu millele muutub iga virtuaalne kokkupõrge veelgi realistlikumaks. Tähelepanuväärne on ka Rapid-Fire päästik, mis võimaldab teil oma vastaseid ilma vaevata kuulirahega üle külvata. PXN-iga naudite oma mängu veelgi rohkem!

Bränd PCN
Mudel PXN-F16
Ühendus Juhtmega (USB)
Toitepinge 5V DC
Töövool 20 mA-100 mA
Programmeeritavad nupud Jah
Vibratsioon Jah
Drosselklapp Jah
Kiire tulekahju päästik Jah
Mütsi lüliti 8-suunaline
Töötemperatuur 10°С kuni 40°С
Mõõtmed u. 198x190x220 mm
Kaal u. 517 g
Ühilduvus Windows XP/7/8/10
Omadused
Ühilduvus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles