Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Juhtkang PXN-2119

Juhtkang PXN-2119
Laos
  • 69.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 23.33 €
Kaubamärgid PXN
Kauba ID: 1459185
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Juhtkang PXN-2119 Pro

Võtke juhtimine enda kätte ja tundke end tõelise lennuki piloodina. PXN-2119 Pro komplekt koosneb juhtkangist ja eraldi gaasihoovast. Seega võib see pakkuda veelgi kõrgemat realismi taset! Vähendatud reageerimisajad, sujuv töö ja võrreldamatu täpsus on vaid mõned nende seadmete eelistest. Samuti on 8-suunaline lüliti, kuni 16 programmeeritavat nuppu ja kiirpäästik. Tähelepanu väärib ka lai ühilduvus ja ergonoomiline disain. Juhtkangi saate ka ise kasutada.

Loodud mängijatele

Nii juhtkang kui gaasihoob tunduvad teie käes suurepäraselt ja pakuvad fantastilist juhtimistunnet. Koguni 16 programmeeritavat nuppu võimaldavad konfigureerida riistvara vastavalt oma harjumustele, samuti saate endale ette valmistada 3 seadistusrežiimi, mis on optimeeritud näiteks erinevate mängude jaoks. Lisaks on juhtkangil 8-suunaline lüliti, mis võimaldab teil kiiresti vaatenurka muuta. Seda on mugav kasutada ka eraldi – ilma gaasihoova ühendamata.

Realistlik kogemus

Tundke end nagu tõelises lennukis. PXN-2119 Pro juhtkang kordab fantastiliselt oma pärismaailma kolleegide funktsioone. Mõlemal kaasasoleval seadmel on sisseehitatud vibratsioonimootorid, mis pakuvad teile virtuaalse lennu ajal suuremat keelekümblust. Veelgi enam, eraldi gaasihoob võimaldab teil nautida realistlikumat kogemust. Juhtkangil on ka kiirtuli päästik, nii et saate hõlpsalt oma vastaste pihta suure hulga täpseid kuule tulistada.

Mugav mängimine

Nautige oma mängukogemust veelgi rohkem. Ergonoomilise disainiga juhtkang PXN-2119 Pro sobib ideaalselt teie käe kujuga ja pakub uskumatut mugavust isegi pikaajalisel kasutamisel. Ärge muretsege, valu ja väsimus teie randmetes segavad teie plaane järgmise võitluse ajal! Lisaks võimaldab spetsiaalne iminapp seadmel stabiilselt laual seista ja mitte mööda selle pinda liikuda.

Lai ühilduvus

Kas teile meeldib mängida War Thunderi või World of Warplanesi? Või eelistate Microsoft Flight Simulatorit? PXN-2119 Pro juhtkang töötab suurepäraselt kõige populaarsemate lennu- ja sõjaliste mängudega! Lisaks ühildub toode arvutitega, milles töötab Windows 7/8/10/11, samuti konsoolidega Xbox One ja PlayStation 4. Ühendage see enda valitud seadmega ja viige oma mängukogemus järgmisele tasemele!

Kasti

  • Juhtkang
  • Drosselklapp
Bränd PCN
Mudel PXN-2119 Pro
Ühendus Juhtmega (USB)
Programmeeritavad nupud jah, 16
Vibratsioon Jah
Drosselklapp Jah
Kiire tulekahju päästik Jah
Mütsi lüliti 8-suunaline
Ühilduvus Arvutid operatsioonisüsteemiga Windows 7/8/10/11, PlayStation 4, Xbox One
Omadused
Ühilduvus

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles