Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom SY-A09 AUX pikenduskaabel 3,5 mm minipistikuga emane kuni 3,5 mm minipistikuga isane, põimitud, 1,2 m (must)

  • 12.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1662506
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom AUX pikenduskaabel SY-A09 minipistikupesa 3,5 mm emane minipistik 3,5 mm isane, punutud, 1,2 m (must)

Avastage oma heliseadmete täielik potentsiaal Joyroomi SY-A09 AUX pikenduskaabliga. 1,2 meetri pikkune kaabel on ideaalne lahendus heli edastamiseks kvaliteedis või mugavuses järeleandmisi tegemata. Toode töötab laia valiku seadmetega, tänu oma tugevale konstruktsioonile ja kullatud pistikutele garanteerib selge signaali ilma häireteta ja töökindluse igas olukorras.

Joyroom/SY-A09-1,2m/1

Suurem vabadus ja parem heli

Joyroom SY-A09 kaabliga vabastatakse teie seadme heliport ruumipiirangutest. Ühendage kõrvaklapid mugavalt arvuti või teleri heliporti ja unustage liiga lühikesest kaablist tingitud piirangud. Kaabel tagab HiFi heliedastuse, taastades ja võimendades stereoefekti. See võimaldab teil täielikult muusikasse sukelduda ja iga tooni täpselt teile sobival viisil reprodutseerida.

Joyroom/SY-A09-1,2m/2

Kõrge funktsionaalsus

Joyroom SY-A09 ei toeta mitte ainult muusika taasesitust, vaid ka telefonikõnesid ja in-line juhtimist. See ühildub paljude seadmetega, alates telefonidest kuni lauaarvutiteni, pakkudes helisignaali sujuvat toimimist töötamise või meelelahutuse ajal.

Joyroom/SY-A09-1,2m/3

Võrratu ühilduvus

Kaabel võimaldab ühendada laia valikut seadmeid, nagu telefonid, tahvelarvutid, sülearvutid ja lauaarvutid 3,5 mm sisendiga kõrvaklappide või kõlaritega, muutes selle audiofiilide jaoks mitmekülgseks tööriistaks.

Joyroom/SY-A09-1,2m/4

Kaitse häirete eest

Kaablil on lakitud vasest südamik, mis kaitseb tõhusalt häirete ja helimüra eest. Kullatud pistikud tagavad stabiilse ja tugeva ühenduse, garanteerides pistiku pika eluea enam kui 10000 ühenduse võrra.

Joyroom/SY-A09-1,2m/5

Tugev ja vastupidav

Kaabli 48-juhtmeline täppis nailonpunutis tagab suurema tugevuse ja paindekindluse, ületades kuni 10000 painutust. Alumiiniumisulamist korpus mitte ainult ei lisa esteetilist välimust, vaid kaitseb ka kaablit mehaaniliste kahjustuste eest.

Joyroom/SY-A09-1,2m/6
Tootja Joyroom
Mudel SY-A09
Ühenduste tüübid 3,5 mm isane kuni 3,5 mm emane
Funktsioon heli edastamine
Materjal alumiiniumisulam + punutud nailon
Kaabli pikkus 1,2 m
Värv must
Omadused
Korpuse mudel
Traadita sagedusala must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles