Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom S-Y104 3,5 mm heliadapter (valge)

Joyroom S-Y104 3,5 mm heliadapter (valge)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460767
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom S-Y104 3,5 mm heliadapter (valge)

Sa ei pea enam valima oma iPhone'i laadimise ja muusika kuulamise vahel. Joyroomi adapter laiendab Lightning-pistikut ja võimaldab ühendada seadmega ühe asemel kaks Lightning-pistikut! Toode on vastupidava disainiga, ühildub Apple'i seadmetega ja toetab kiirlaadimist. Sisseehitatud topeltkiip tagab stabiilse ülekande, nii et võite unustada tüütu praksumise ja häired. Minimalistlik disain muudab toote väga esteetiliseks ja mahub igasse taskusse.

Joyrum/S-Y104-3,5 mm/2

Rohkem võimalusi Joyroomiga

Adapter võimaldab ühendada telefoni üheaegselt laadija ja näiteks kõrvaklappidega. Tänu sellele saate iPhone'i laadimise ajal vabalt muusikat kuulata. Toode ühildub iOS-i tarkvaraga ega sega kõrvaklappide tööd. Nii saate vabalt helistada või kasutada häälassistenti.

Joyrum/S-Y104-3,5 mm/3

Nutikad lahendused

Teie telefoni kaitsmiseks oleme hoolitsenud adapteris kasutatavate kõrgeima kvaliteediga lahenduste eest. Kahekordne nutikas kiip tagab sujuva töö ja tagab seadme stabiilse laadimise, nii et sa ei pea muretsema oma iPhone'i ohutuse pärast. Lisaks on adapterkaablil kõrge juhtivus ja see tagab kiire laadimise 1,5 A vooluga.

Joyrum/S-Y104-3,5 mm/9

Täielikult ühilduv iOS-iga

Joyroomi adapter ühildub täielikult iOS-iga ning toetab laadimist ja kõiki kõrvaklappide funktsioone ilma katkestusteta. Saate vabalt kuulata muusikat, mängida mänge või rääkida telefoniga, täiendades samal ajal selle energiat. Unustage ühildumatuse hüpikaknad – Joyroom ei vea teid alt!

Joyrum/S-Y104-3,5 mm/4
Direktor Joyroom
Mudel S-Y104
Värv Valge
Nimivool 1,5 A
Ühilduvus seadmed, mis toetavad Lightning-pistikut
Materjal ABS+TPE
Funktsioonid Laadimine, kuulamine, kõnede haldamine, häälassistent, U-ekraan, USB-KEY
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles