Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom S-IW003S 2,5 W Qi induktiivne laadija Apple Watchile 0,3 m (valge)

Joyroom S-IW003S 2,5 W Qi induktiivne laadija Apple Watchile 0,3 m (valge)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1458630
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom Qi S-IW003S 2,5 W induktiivne laadija Apple Watchi jaoks

Nautige oma Apple Watchi kiiret ja mugavat laadimist. Joyroom S-IW003S induktiivne laadija annab kuni 2,5 W võimsust ja selle magnettugevus on 2800 Gaussi. Selle tulemusena võib see pakkuda nutikellale vajalikku stabiilsust. See ühildub 1. kuni 9. põlvkonna Apple Watchidega ja sellel on muljetavaldav vastupidavus.

Lai ühilduvus – kiire laadimine

Kaabel ühildub Apple Watchiga 9 põlvkonda – 1.–9. See tähendab, et see võimaldab sujuvalt laadida erinevaid seadmeid. Pealegi ei võta nutikella toite taastamine palju aega. Näiteks Apple Watchi 6 laadimine 100% kaabli abil võtab aega umbes 2,5 tundi.

Kasutusohutus

Panusta tõestatud lahendustele ja vali kaabel, mis tagab mitte ainult kiire, vaid ka ohutu seadmete laadimise. Mudel S-IW003S on muude funktsioonide hulgas varustatud ülepinge-, ülevoolu- ja ületemperatuurikaitsega. Nii et te ei pea muretsema selle kahjustamise või nutikella aku seisukorra pärast.

Suur magnetjõud

Laadijal on ka muljetavaldav magnetiline tugevus kuni 2800 Gaussi. Tänu sellele suudavad nad pakkuda Apple Watchile vajalikku stabiilsust – ärge muretsege nutikella nihkumise või kukkumise pärast. Lisaks garanteerib toode tänu kasutatud tehnoloogiatele kiire ja tõhusa laadimise.

Tugev disain

Panusta kõrgeima kvaliteediga ehitusele. Laadija on varustatud roostevabast terasest korpusega ning selle kaabel on valmistatud vastupidavast TPE plastikust. See muudab selle äärmiselt vastupidavaks ja kahjustustele vastupidavaks. Lisaks on tinatatud vaskkaabel väga vastupidav ning tagab stabiilse ja tõhusa laadimise.

Bränd Joyroom
Mudel S-IW003S
Värv Valge
Ühendus USB-A
Võimsus 2,5 W
Materjal Roostevaba teras + TPE
Kaabli pikkus 0,3 m
Omadused
Kiirlaadimise standard Mitte ühtegi
Laadimisvõimsus (W) 2,5
Ühenduse tüüp Puudus
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles