Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom S-H151 mees-emane C-tüüpi USB-adapter (must)

Joyroom S-H151 mees-emane C-tüüpi USB-adapter (must)
Laos
  • 11.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460744
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroomi USB/USB-C adapter S-H151

Laiendage oma riistvara võimalusi Joyroomi USB-C-adapteriga. S-H151 on laialdaselt ühilduv, toetab OTG-funktsiooni, võimaldab laadimist ja töötab USB3.0 standardiga 5Gbps andmeedastuseks.

Joyroom/S-H151-Must/5

Lai ühilduvus

Joyroomi adapteril on nii USB- kui ka USB-C-pordid, mistõttu on see väga mitmekülgne. Saate edukalt ühendada USB-pistiku muu hulgas USB-mälupulga, klaviatuuri, mängukonsooli, kaamera ja USB-jaoturiga. USB-C-pistik sobib telefonidele (sh iPhone 15-seeria), tahvelarvutitele, sülearvutitele, PD-laadimisadapteritele ja PD-autolaadijatele. Võimalusi on lõputult!

Joyroom/S-H151-Must/3

OTG funktsioon

Te ei pea muretsema lisatarkvara installimise pärast. Adapter S-H151 toetab OTG-funktsiooni, nii et saate nutitelefoni või tahvelarvutiga ühendada lisatarvikuid, nagu hiir, klaviatuur või kõvaketas. Panusta Joyroomiga mugavusele!

Joyroom/S-H151-Must/4

Kiire laadimine ja andmeedastus

Joyroomi adapteriga ei täienda te mitte ainult ühilduvate seadmete energiat, vaid edastate ka faile kiirusega kuni 5 Gbps. S-H151-ga unustate, milline on ootamine! Naudi suurt edastuskiirust ja stabiilset signaali igas olukorras.

Joyroom/S-H151-Must/1

Tugev disain

Joyroomi tooted on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis on vastupidavad kriimustustele ja kasutusjälgedele, näiteks tsingisulamist. Lisaks jaotab S-H151 soojust tõhusalt, nii et te ei pea muretsema seadmete ülekuumenemise pärast.

Joyroom/S-H151-Must/2

Tootja Joyroom
Mudel S-H151
Tüüp USB-USB-C
Funktsioon laadimine/andmeedastus
Pordi tüüp USB 3.0
Praegune 2 A
Andmeedastuskiirus 5 Gbps
Materjal tsink sulam
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles