Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-ZS314 gravitatsioonilise kokpiti autohoidik (hall)

Joyroom JR-ZS314 gravitatsioonilise kokpiti autohoidik (hall)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460376
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-ZS314 (hall) gravitatsioonikinnitus auto salongi

Autotelefoni kinnitus on tänapäeval kohustuslik! Valides Joyroom JR-ZS314, panustate usaldusväärsetele lahendustele! Toode on väikese suurusega ja sellel on uskumatult tugev magnet. Veelgi enam, kinnitusalus on paindlik, nii et saate selle hõlpsalt kõikjale salongi paigutada ja 360° pööramisega saate oma telefoni paigutada nii, nagu soovite.

Esiteks - kindel alus

Spetsiaalselt disainitud alus võimaldab paigaldada hoidiku mugavalt kõikjale. See on paindlik, seega kohandub see suurepäraselt kumerate pindadega, tagades vajaliku stabiilsuse. Veelgi enam, äärmiselt vastupidava 3M nanoteibi kasutamine võimaldab hoidikut mitu korda paigaldada, jätmata salongi jälgi.

Teiseks – magneti uskumatu jõud

Võite olla kindel, et teie telefon jääb paigale! JR-ZS314 kinnitus on varustatud 6 neodüümmagnetiga, mille võimsus talub kuni 3 kg koormusi! Lihtsalt aseta oma nutitelefon hoidikusse ja see tõmbab selle suure jõuga ligi. Unustage ülestõstetavad probleemid, mille peate liikvel olles parandama!

Kolmandaks – mugav asukoht.

Nüüd saate oma telefoni paigutada nii, nagu soovite. Liigutatav pea võimaldab 360° liikumist, nii et saate kinnitust oma maitse järgi kohandada. Saate oma nutitelefoni paigutada vertikaalselt ja horisontaalselt või kallutada seda ette ja taha, näiteks siis, kui päike ekraanilt peegeldub. Lisaks on kinnitus väikese suurusega, nii et see ei sega teie juhtimist isegi siis, kui asetate selle salongi keskele.

Neljas ja viies on vastupidava konstruktsiooniga ja laia ühilduvusega.

Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, nii et saate nautida selle vastupidavust pikka aega! Kinnitus toimib hästi ekstreemsetes tingimustes – see talub temperatuuri vahemikus -33 ℃ kuni 70 ℃. Veelgi enam, saate seda kasutada paljude seadmetega, isegi ilma Mag Safe funktsioonita – see on varustatud spetsiaalsete plaatidega, mille saate paigaldada otse oma telefoni või ümbrisesse ja nautida JR-ZS314 usaldusväärset jõudlust!

Kaasas

  • Joyroomi autokinnitus x 1
  • Metallist telefonialus x 2
  • Puhastuskomplekt x 2
  • Telefoni aluskott x 2

Tootja Joyroom
Mudel JR-ZS314
Nimi Magnetiline autotelefoni hoidik.
Materjal ABS+PC
Sobib telefoni suurusele: 4-7 tolli
Mõõtmed 68,3 x 34,6 x 22,6 mm
Omadused
Paigaldusmeetod Ventilatsioonivõre juurde
Täiendav laadimisrežiim Juhtmeta (induktiivne)
Ühendus Magnetiline
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles