Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-ZS295 magnetiline kokpiti autohoidik koos induktiivse laadijaga (must)

Joyroom JR-ZS295 magnetiline kokpiti autohoidik koos induktiivse laadijaga (must)
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460369
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-ZS295 magnetiline autokinnitus koos induktiivse laadijaga (must)

Kui olete juht, kasutate tõenäoliselt oma autos navigeerimist. Veenduge, et see oleks teile mugav! Joyroomi magnetiline autokinnitus ei hoia teie telefoni mitte ainult ühes kohas, vaid ka laadib seda vajadusel. Seade töötab iPhone 12-14 seeriaga ja võimaldab seda Mag Safe funktsiooni kasutades koheselt laadida. Spetsiaalselt disainitud iminapp võimaldab hoidiku kindlalt salongi peale asetada ning tänu ülitugevatele magnetitele ja kahele küljeklambrile on Sinu seade turvaline igas olukorras! Toode võimaldab 360° pöörlemist, nii et saate telefoni asendit lihtsalt oma maitse järgi reguleerida.

Mag Safe - laadimisfunktsiooniga hoidik

Kas vajate navigeerimist, kuid teie telefon on endiselt laetud? Ärge muretsege! Joyroom JR-ZS295 pole mitte ainult hoidik, vaid ka ülivõimas laadija. See tagab Apple 14-12 seeria seadmete kohese voolulaadimise, kasutades võimsaid N52 neodüümmagneteid 15 W laadimisvõimsusega! iPhone 13 Pro vajab 50% saavutamiseks vaid 30 minutit!

Teie seadme topeltkaitse

Nüüd saate ületada suurimad konarused, muretsemata telefoni kukkumise pärast! Spetsiaalne disain võimaldab hoida seda ühes kohas mis tahes tingimustes! Neodüümmagnet tõmbab teie telefoni tohutu jõuga sisse ja valikulised automaatsed pandlad hoiavad seda mõlemalt poolt, tagades täieliku ohutuse ja stabiilsuse, mida vajate olenemata asjaoludest! Veelgi enam, pandlad on kaetud silikoonikihiga, nii et sa ei pea muretsema, et telefon saab kriimustada või kahjustada saada.

Paigaldamine probleemideta

Hoidiku paigaldamine on uskumatult lihtne! JR-ZS295 kasutab vastupidavat iminappa, mille nanostruktuur võimaldab selle paigutada ükskõik kuhu salongi, jätmata inetuid jälgi. Veelgi enam, kinnitus talub kuni 10 kg, nii et võite olla kindel, et pärast paigaldamist püsib teie varustus paigal nii kaua kui vaja!

Kohandage seda nii, nagu teile meeldib

Peal on magnetiline alus, mis tagab 360° pöörlemise. Nii on lihtne oma telefoni asendit endale sobivaks muuta. Horisontaalne asend? Või äkki vertikaalne? Valik on sinu. Lisaks võimaldab liigutatav kronstein asetada telefoni erinevatele kõrgustele, et see ei segaks vaadet. Vaata, kui mugav see on!

Kaasas

  • Auto salongi magnetkinnitus koos induktsioonlaadijaga × 1
  • Ventilatsiooni velg ×1
  • Kruvipea ×1
  • USB-A–USB-C kaabel ×1
  • Kasutusjuhend ×1

Tootja Joyroom
Mudel JR-ZS295
Nimi Joyroom JR-ZS295 magnetiline autokinnitus koos induktiivse laadijaga
Värv Must
Materjal ABS+PC
Sissepääs 5V=2A 9V=2A 12V=2A
Välju 5W/7,5W/10W/15W (MAX)
Sisendport Tüüp-C
Sobiv telefoni suurus 4,7–6,7 tolli
Omadused
Paigaldusmeetod Ventilatsioonivõre juurde
Täiendav laadimisrežiim Juhtmeta (induktiivne)
Ühendus Magnetiline
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles