Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-ZS285 auto grilli hoidik (must)

Joyroom JR-ZS285 auto grilli hoidik (must)
Laos
  • 13.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 4.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460365
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-ZS285 (must) auto grilli kinnitus

Kas otsite universaalset autokinnitust? Joyroom JR-ZS285 on väga ühilduv ja sellel on reguleeritavad klambrid, mis mahutavad 4,5–6,5 tolli telefone. Kinnitate toote spetsiaalse klambri abil deflektorite külge ja asetate telefoni nii, nagu teile kõige mugavam on! Pöörlev pea võimaldab telefoni paigutada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt.

Paigaldamine probleemideta

Kinnituse paigaldamiseks pole vaja täiendavaid tööriistu. Vastupidav klamber võimaldab asetada selle tuulutusavadesse ja nutikas disain tagab, et hoidik jääb sinna, kus see on kinnitatud. Olenemata sellest, kas tegemist on maastikusõidu, kiire aeglustuse või tugeva pidurdamisega, Joyroom JR-ZS285 tagab vajaliku stabiilsuse kõigis tingimustes!

Paigaldage mis tahes asendisse

Toode on varustatud pöörleva peaga, mis võimaldab reguleerida kinnitust vastavalt oma vajadustele. Saate hõlpsasti muuta oma telefoni asendit vertikaalsest horisontaalseks – lihtsalt keerake hoidikut. See lahendus kaitseb teid sõidu ajal! Ärge piirake ennast ja kasutage navigeerimist nii, nagu soovite!

Lai ühilduvus

Joyroom JR-ZS285 töötab enamiku telefonidega! Reguleeritavad käed tagavad stabiilsuse seadmete jaoks, mille ekraani suurus on vahemikus 4,5–6,7 tolli. Lisaks on alumine hoob mõeldud nutitelefoni mugavaks ühendamiseks laadijaga. Laadimiseks ei pea te enam navigeerimisest loobuma!

Tootja Joyroom
Mudel JR-ZS285
Materjal PC
Suurus 72 x 94 mm
Ühilduvus Telefonid, mille ekraan on 4,5–6,7 tolli.
Omadused
Paigaldusmeetod
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles