Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-ZS284 auto armatuurlaua kinnitus (must)

Joyroom JR-ZS284 auto armatuurlaua kinnitus (must)
Laos
  • 14.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460364
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Auto armatuurlaua kinnitus Joyroom JR-ZS284 (must)

Kas otsite oma autole universaalset telefonihoidjat? Joyroom JR-ZS284 on väike toode, mis pakub laialdast ühilduvust ja ei valmista teile kindlasti pettumust! Lihtne paigaldus, vastupidav disain ja iminapp, mis suudab tõsta kuni 10kg! Kõik see tähendab, et Joyroomi autokinnitus tagab teie telefonile vajaliku stabiilsuse mis tahes tingimustes!

Lapselikult lihtne paigaldus

Kasutage lihtsalt iminapa ülaosas olevat spetsiaalset hooba, et kinnitada hoidik kõikjal – oma auto armatuurlaual või tuuleklaasil. Iminapp tagab, et toode püsib paigal nii kaua, kui seda vajate. Hoidja talub kuni 10 kg raskust ja ei karda mingeid lööke! Kui soovite selle kinnituspunktist lahti võtta, vabastage lihtsalt hoob – nanoteip ei jäta jälgi!

Lai ühilduvus

Toode võimaldab paigaldada mis tahes telefoni mõõtmetega 4,5–6,7 tolli. Selles vahemikus saate reguleeritavaid käsivarsi liigutada ja spetsiaalse nupu abil saate vajaliku vahemaa fikseerida. See lahendus võimaldab teil telefoni kindlalt käes hoida ja tagada selle täieliku ohutuse, olenemata teeoludest.

Igasugune telefoni positsioneerimine

Kasu ei lõpe sellega! Joyroom JR-ZS284 võimaldab paigutada nutitelefoni mis tahes asendisse. Telefoni vertikaalsesse või horisontaalsesse asendisse paigutamiseks saate hoidikut 360° pöörata. Seda saab mugavalt teha ühe käeliigutusega. Kasutage navigeerimist vastavalt oma soovile!

Tootja Joyroom
Mudel JR-ZS284
Nimi Auto armatuurlaua kinnitus
Neto kaal Umbes 107 g
Materjal PC
Suurus 72 x 94 mm
Omadused
Paigaldusmeetod
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles