Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-ZS265 jalgrattahoidja telefonidele (must)

Joyroom JR-ZS265 jalgrattahoidja telefonidele (must)
Laos
  • 19.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 6.66 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460363
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-ZS265 jalgrattakinnitus telefonidele (must)

Kas otsite oma telefonile universaalset rattakinnitust? Joyroom JR-ZS265 vastab kindlasti teie ootustele! Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ning tänu täiustatud sangadele tagab Sinu telefonile vajaliku stabiilsuse mis tahes tingimustes. Silikoonviimistlus kaitseb teie seadet igasuguste löökide eest ning reguleeritavad käed võimaldavad mahutada 4,7-6,8-tollise nutitelefoni. Saate reguleerida telefoni vertikaalset asendit 270° piires ja muuta selle asendit vertikaalsest horisontaalseks. Kinnitus sobib kasutamiseks jalgrataste, mootorrataste ja tõukeratastega ning selle paigaldamisega ei teki probleeme.

Tugev disain

Joyroom JR-ZS265 on erakordne toode, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Metallkonstruktsioon tagab ületamatu stabiilsuse. See ei roosteta ja on kahjustustele vastupidav, seega kestab see kindlasti kaua. Uuendatud templid on tugevdatud ja lisatud silikoonikihti, nii et teie telefon on igas olukorras sõites täiesti ohutu.

Mugav kasutamine

Hoidmismehhanism hakkab tööle vaid ühe klõpsuga. Käepidemed laienevad, nii et saate oma telefoni mugavalt hoidikusse asetada ja seejärel hõlpsalt nende laiust telefonile sobivaks reguleerida. Saate seda teha vaid ühe käega! Telefoni hoidikust eemaldamine võtab vaid sekundi. Hoidiku paigaldamine roolile on lapsemäng ja ei tekita teile probleeme.

Kohandage vastavalt oma eelistustele

Hoidik on loodud mugavust silmas pidades, nii et see võimaldab teil oma telefoni paigutada nii, nagu soovite. Liigutatav pea võimaldab liigutada telefoni mööda sagitaaltelge 270°, et saaksid seda vastavalt vajadusele kallutada. Veelgi enam, 360° pööramise funktsioon võimaldab teil telefoni paigutada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt. Kasutage navigeerimist nii, nagu soovite ja nautige täielikku vabadust!

Kaasas

  • Jalgrattahoidja x 1
  • Kinnitushoob x 1

Tootja Joyroom
Mudel JR-ZS265
Värv Must
Ühilduvus Telefoni suurus 4,7-6,8 tolli
Omadused
Paigaldusmeetod Juhtraua (raami) külge
Täiendav laadimisrežiim Mitte ühtegi
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles