Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-ZS248 automaatne auto armatuurlaua kinnitus koos Qi induktsioonlaadijaga (must)

Joyroom JR-ZS248 automaatne auto armatuurlaua kinnitus koos Qi induktsioonlaadijaga (must)
Laos
  • 29.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 10 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460360
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-ZS248 automaatne auto armatuurlaua kinnitus koos Qi induktiivlaadijaga (must)

Kas otsite vastupidavat hoidikut, mis võimaldab teil seadme eluiga pikendada? Joyroom JR-ZS248 automaatne autohoidik koos Qi induktiivse laadijaga vastab kindlasti teie ootustele. Toode ühildub nutitelefonidega, mille diagonaal on 4,5–6,7 tolli ja võimaldab juhtmevaba laadimist kuni 15 W. Saate mugavalt reguleerida oma telefoni asendit 360° ja kasutada sõidu ajal vabalt navigeerimist. Pealegi ei tekita selle armatuurlauale paigaldamine teile probleeme.

Juhtmeta laadija

Joyroomi autokinnitus toetab kuni 15 W juhtmevaba laadimist, nii et sa ei pea muretsema, et nutitelefon hakkab autosõidu ajal halvimal võimalikul hetkel tühjaks saama. Selle tulemusena saate kasutada navigeerimist ja samal ajal laiendada oma seadme võimsust. Kui teie telefoniümbris on plastikust ja selle paksus ei ületa 5 mm, ei pea te seda enne laadimist eemaldama.

Lai ühilduvus

Kas soovite teada, kas teie nutitelefon ühildub Joyroomi kinnitusega? Toode töötab suurepäraselt telefonidega, mille diagonaal on 4,5–6,7 tolli. Veelgi enam, tänu spetsiaalsele tehnoloogiale reguleerib laadija automaatselt Apple'i seadmete ja Androidi nutitelefonide võimsust. Toode on Qi sertifikaadiga ja seda on äärmiselt lihtne oma armatuurlauale paigaldada.

Stabiilsus ja reguleeritavus

Võite olla kindel, et Joyroomi hoidik hoiab teie seadet kindlalt ka tugeva pidurdamise korral. Toote käepidemed klõpsavad automaatselt oma kohale niipea, kui tood telefoni lähedale. Tänu nutikale disainile püsib hoidik kindlalt armatuurlaual. Veelgi enam, seda saab reguleerida 360°, nii et saate hõlpsalt reguleerida seadme asendit vastavalt oma vajadustele ja hädaolukorras nutitelefoni tõhusalt eemaldada.

Tootja Joyroom
Mudel JR-ZS248
Sisendport USB-C
Sissepääs 5 V/2 A, 9 V/2 A, 12 V/1,5 A
Välju 5W/7,5W/10W/15W (max).
Ühilduvus Telefonid diagonaaliga 4,5" kuni 6,7"
Paigalduskoht Armatuurlaud
Mõõtmed OKEI. 98 x 96 mm
Materjal ABS + tulekindel arvuti
Värv Must
Omadused
Paigaldusmeetod kokpit
Täiendav laadimisrežiim Juhtmeta (induktiivne)
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles