Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-ZS219 hoidikukomplekt Qi induktsioonlaadijaga (must)

Joyroom JR-ZS219 hoidikukomplekt Qi induktsioonlaadijaga (must)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460352
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroomi pliiatsikomplekt JR-ZS219 koos Qi induktiivse laadijaga (must)

Laadige oma nutitelefon ja navigeerige käepideme komplektiga Joyroom JR-ZS219. Hoidikud toetavad induktiivset laadimist ja sobivad enamikule nutitelefonide mudelitele. Need on varustatud spetsiaalsete turvafunktsioonidega, nii et võite olla kindel, et neid on ohutu kasutada. Üks neist ühildub horisontaalsete õhuavadega ja teise saab paigaldada armatuurlauale. Lisaks sulguvad mõlemad automaatselt, kui asetate seadme neisse. Need tagavad ka stabiilsuse, nii et te ei pea muretsema oma riistvara kahjustamise pärast.

Kiire ja turvaline laadimine

Joyroom JR-ZS219 hoidikutega saate laadida selliseid seadmeid nagu iPhone umbes 3 tunniga või LG vähem kui 2 tunniga. Veelgi enam, tooted pakuvad kaitset ülelaadimise, ülepinge, ülevoolu ja ülekuumenemise eest, nii et võite olla kindel, et teie seade on ohutu. Märge. Kiirlaadimiseks peate ostma autolaadija, mis toetab kiirlaadimisprotokolle, näiteks QC2.0/3.0. Kaasas on ainult USB-C kaabel.

Lai ühilduvus

Joyroom JR-ZS219 autokinnitused ühilduvad kõigi nutitelefonide mudelitega, mille ekraani suurus on 4,7-6,8 tolli. Seetõttu sobivad need sellistele seadmetele nagu LG G8 ThinQ, Samsung Galaxy S20+ või iPhone 12 Pro.

Läbimõeldud disain

Tooted on disainitud nii, et neid oleks lihtne kasutada. Hoidikud sulguvad automaatselt, kui asetate neisse oma nutitelefoni. Nende avamiseks vajutage lihtsalt spetsiaalset nuppu. Lisaks reguleerivad need laadimisvõimsust automaatselt sõltuvalt seadme mudelist ja silikoonkate kaitseb teie seadmeid kriimustuste eest. Armatuurlauale paigaldatav kinnitus võimaldab lisaks reguleerida pikkust kuni 5,7" ja kaldenurka 360° piires. Selle asendit saate ka korduvalt muuta.

Sisaldab:

  • Grillkinnitus x1
  • Armatuurlaua kinnitus x1
  • USB-C kaabel x1
  • Paigaldustarvikud x1
Tootja Joyroom
Mudel JR-ZS219
Värv Must
Materjal ABS + PC V0
Sisendport USB-C
Paigalduskoht Ventilatsioonivõre, armatuurlaud
Ühilduvus Nutitelefonid ekraani diagonaalidega 4,7" kuni 6,8".
Sisendpinge 5 V/2 A 9 V/2 A 12 V/1,5 A
Väljundpinge 5W/7,5W/10W/15W (max)
Kaal 68 g
Mõõtmed 108,5 x 74,3 x 54,43 mm
Omadused
Paigaldusmeetod Ventilatsioonivõre juurde
Täiendav laadimisrežiim Juhtmeta (induktiivne)
Ühendus Standard
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles