Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-ZS203 teleskoopstatiiv telefonile/tahvelarvutile (valge)

Joyroom JR-ZS203 teleskoopstatiiv telefonile/tahvelarvutile (valge)
Laos
  • 15.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 5.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460351
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-ZS203 teleskoopstatiiv telefonile/tahvelarvutile (valge)

Lubage end filme ja telesarju vaadates mugavalt tunda. Joyroom JR-ZS203 teleskoopstatiiv ühildub laialdaselt erinevate nutitelefonide ja tahvelarvutite mudelitega. Toode on reguleeritava kõrgusega 189-260 mm ja võimaldab reguleerida nurka ning tänu nutikale disainile saad oma seadme laadimiseks ühendada ka alust kasutades. Jäta hüvasti kangekaelse kaela- ja randmevaluga ning saavuta oma unistuste mugavus!

Teie mugavuse huvides

Võtke surve randmelt maha. Joyroomi teleskoopstatiiv võimaldab teil mugavalt vaadata lemmikfilme ja telesaateid ning jätta hüvasti kaelavaevusega. Toode ühildub erinevate nutitelefonide ja tahvelarvutite mudelitega ning võimaldab seadet nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt positsioneerida.

Reguleeritavus

Joyroomi reguleeritava aluse kõrgusega 189–260 mm saate toodet hõlpsalt oma vajadustele vastavaks kohandada. Lisaks saate reguleerida kaldenurka. Unustage ebamugav kaela painutamine!

Läbimõeldud disain

Te ei pea enam muretsema oma seadme aku tühjenemise pärast filmi kõige kiiremal hetkel. Joyroomi alus on loodud detailidele tähelepanu pöörates. Tänu sellele saate oma seadet vabalt laadida ka selle kasutamise ajal. Lisaks on toode tänu silikoonist libisemiskindlale padjale äärmiselt stabiilne.

Tootja Joyroom
Mudel JR-ZS203
Materjal ABS + silikoon + alumiiniumisulam
Mõõdud enne lahti voltimist 189 x 105 x 105 mm
Mõõdud peale lahti voltimist 260 x 105 x 105 mm
Kaal 257 g
Värv Valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles