Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-X9S aktiivne pliiats + 2 otsikut (valge)

Joyroom JR-X9S aktiivne pliiats + 2 otsikut (valge)
Laos
  • 24.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 8.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460440
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Aktiivne pliiats Joyroom JR-X9S + 2 lisaseadet (valge)

Parandage oma mugavust iPadis kirjutades ja joonistades. Joyroom JR-X9S aktiivne pliiats tagab teile suurepärase voolavuse ja täpsuse, samal ajal kui peopesa tagasilükkamise tehnoloogia võimaldab teie randmel vabalt ekraanil toetuda. Joone paksust saate reguleerida, muutes pliiatsi nurka. Ühetunnisest laadimisest piisab, et seade töötaks juhtmevabalt 10 tundi. LED-indikaatorid näitavad teile aku laetuse olekut. Komplektist leiate kaks täiendavat asendusotsikut.

Usaldusväärne täpsus

Saavutage iPadis kirjutades ja joonistades täpsus, millest olete unistanud. Joyroomi pliiats on sujuv, madala latentsusajaga ja väga tundlik. Pealegi on selle töö lihtne: joonte paksust reguleerite, reguleerides seadme nurka. 90° nurk loob peene joone, seega on see ideaalne, kui vajate suurt täpsust. Pliiatsit 30° kallutades saad veidi jämedama joone. Teisest küljest annab 60° nurk palju paksema joone. See muudab pliiatsi ideaalseks mitmesuguste stsenaariumide jaoks – kirjutamiseks, joonistamiseks ja värvimiseks.

Peopesavaba tehnoloogia

Keskendu praktilistele lahendustele ja naudi ületamatut mugavust. Valides Joyroomi pliiatsi, saate kõrvaldada hirmu kogemata ekraani puudutamise ja soovimatu funktsiooni käivitamise või rakendusest väljumise ees. Seade toetab peopesa tagasilükkamise tehnoloogiat, nii et saate oma randme vabalt ekraanile toetada ja töötamise ajal mugavust suurendada.

Kuni 10 tundi pidevat kasutamist

Kas olete mures, et teie Joyroomi pliiats saab olulise märkuse kirjutamise ajal tühjaks? Ära ole! Ühetunnisest laadimisest piisab, et seade töötaks kuni 10 tundi. Ooterežiimis pikeneb aeg 365 päevani! Tänu LED-indikaatoritele on teil alati juurdepääs teabele aku laetuse taseme kohta. Lisaks lülitub seade energiatarbimise minimeerimiseks automaatselt välja pärast 5-minutilist tegevusetust.

Lai ühilduvus ja praktilised lahendused

Joyroomi puutepliiats töötab seadmetega, mis käitavad iOS 12.2 ja uuemaid versioone, muutes selle laialdaselt ühilduvaks paljude iPadidega. Veelgi enam, saate selle tahvelarvuti külge magnetiliselt kinnitada, muutes selle hoiustamise ja transportimise lihtsaks.

Sisaldab:

  • Aktiivne pliiats x1
  • Asendusotsak x2
Tootja Joyroom
Mudel JR-X9S
Aku mahutavus 130 mAh
Laadimisaeg 60 kuni 90 minutit
Laadimisvool 0,2 A
Töövool 26 mA
Töötunnid 8 kuni 10 tundi
Ooteaeg Umbes 365 päeva
Automaatne väljalülitamine Pärast 5-minutilist tegevusetust
Värv Valge
Omadused
Korpuse mudel iPhone 12 Pro
Värv läbipaistev

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles