Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-X2 juhtmevabad õhku juhtivad kõrvaklapid (mustad)

Joyroom JR-X2 juhtmevabad õhku juhtivad kõrvaklapid (mustad)
Laos
  • 21.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 7.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1460625
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Air Conduction Joyroom JR-X2 juhtmeta kõrvaklapid (must)

Kas juhite aktiivset elustiili? Kas soovite treenimise ajal muusikat vabalt ja turvaliselt kuulata? Valige Joyroom JR-X2! Need ainulaadsed luust kõrvaklapid pakuvad kvaliteetset heli ja aku kestvust kuni 8 tundi. Lisaks tagab Bluetooth 5.1 usaldusväärse traadita ühenduse ja integreeritud nupp annab teile lihtsa juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele.

Joyroom/JR-X2-must/1

Luu juhtivad kõrvaklapid

Hüppeliigese kõrvaklapid sobivad ideaalselt näiteks jooksmiseks. Need võimaldavad teil kuulata muusikat ilma kõrvu ummistamata, mis tähendab, et olete alati kursis teie ümber toimuvaga. See võimaldab teil oma turvalisuse eest paremini hoolt kanda – kuulete kohe läheneva auto või jalgratta signaali!

Joyroom/JR-X2-must/3

Bluetooth 5.1

Jätke latentsusaja ja muude signaaliprobleemidega hüvasti. JR-X2 kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.1 tehnoloogiat, nii et need suudavad pakkuda kiiret, stabiilset ja usaldusväärset juhtmevaba edastust kuni 12 meetri kaugusel. Lisaks ühendub toode valitud seadmetega väga kiiresti - unustage keeruline ja aeganõudev seadistamine!

Joyroom/JR-X2-must/4

Tööaeg kuni 8 tundi

Kas plaanite pikemat jooksu? Või lähed ühepäevasele rattamatkale? Ärge muretsege, kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti ega võimalda teil lemmiklugusid kuulata! JR-X2 tööaeg ulatub 8 tunnini või ooterežiimis 48 tunnini. Seadme laadimine võtab aega vaid umbes 1,5 tundi.

Joyroom/JR-X2-must/2

Kasutusmugavus

JR-X2 Bone kõrvaklapid on äärmiselt kerged ja mugavad. Sind ei pigistata – unusta kõrvavalu! Nii saate kuulata muusikat nii palju kui soovite, ilma ebamugavustunde pärast muretsemata. Veelgi enam, kõrvaklapid püsivad kindlalt paigal, nii et need ei kuku maha isegi väga intensiivse treeningu ajal.

Joyroom/JR-X2-must/5

Kõrge helikvaliteet

Laske oma lemmiklauludel muuta teie järgmine treening veelgi nauditavamaks. JR-X2 kõrvaklapid pakuvad selget, loomulikku heli ja üllatavat detailirohkust. Lisaks filtreerivad need nutikalt välja välismüra, et telefonikõnede ajal heli kvaliteet oleks veelgi parem.

Joyroom/JR-X2-must/7

Lihtne kasutada

Joyroomiga on kõik vajalik teie käeulatuses. Kõrvaklappidel JR-X2 on lihtsalt kasutatav nupp, mis mitte ainult ei alusta taasesitust, vaid ka vastab sissetulevale kõnele või keeldub sellest, katkestab kõne või vahetab lugusid. Sa ei pea isegi telefoni välja võtma!

Joyroom/JR-X2-must/6

Bränd Joyroom
Mudel JR-X2
Värv Must
Bluetooth 5.1
Jõuülekande ulatus Kuni 12 m
Bluetoothi profiilid HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Tundlikkus 113 ±3 dB
Sagedusreaktsioon 20 Hz – 20 kHz
Takistus 32 oomi ±15%
Hinnatud jõud 2 mW
Konverter 14,2 mm
Mänguaeg u. 8 tundi (80% mahust)
Vestluse ajal u. 7 tundi (80% mahust)
Ooteaeg u. 48 h (ühenduse korral)
Aku mahutavus 140 mAh
Laadimisaeg u. 1,5 tundi
Sisend laadimisvool 5 VDC / 1 A
Laadimisport USB-C
Materjal ABS + silikoon
Kaal u. 23 g
Omadused
Korpuse mudel
Värv must

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles