Tasumine Kohaletoimetamine Kontaktid

Joyroom JR-X12 aktiivne pliiats vahetatava otsaga (valge)

Joyroom JR-X12 aktiivne pliiats vahetatava otsaga (valge)
Laos
  • 27.99 €

Järelmaks või maksa 3 võrdses osas: 3 x 9.33 €
Kaubamärgid Joyroom
Kauba ID: 1662515
Lisa soovide nimekirja
Lisa võrdlusse

Joyroom JR-X12 aktiivne pliiats vahetatava otsaga (valge)

Joyroom JR-X12 pliiats on esmaklassiline tööriist kõigile, kes hindavad iPadis joonistamise või kirjutamise sujuvust ja täpsust. Varustatud peopesa tagasilükkamise tehnoloogiaga, tagab see, et teie käsi toetub mugavalt ekraanile, ilma et oleks oht kogemata puutefunktsioone käivitada. Kergesti loetavad LED-indikaatorid annavad teavet aku oleku kohta. See on suurepärane valik amatöörkunstnikele ja graafilistele disaineritele.

Joyroom/JR-X12/1

Täpne tööriist loominguliseks väljenduseks

Joyroom JR-X12 puutepliiats on sujuv ja madala latentsusajaga, mis tagab ületamatu tundlikkuse ja täpsuse. Pliiats kasutab peopesa tagasilükkamise tehnoloogiat, mis võimaldab teil randmega ekraanile toetuda ilma seadet häirimata. See lahendus avardab oluliselt kasutaja võimalusi, võimaldades kasutada joonistamisel ja kirjutamisel loomulikke žeste.

Joyroom/JR-X12/6

Pikaajaline juhtmevaba töö

JR-X12 pliiats pakub kuni 10 tundi kasutusaega vaid 13-minutilise laadimisega, muutes selle usaldusväärseks abiliseks igas olukorras. Lisaks lülitab nutikas energiasäästusüsteem pliiatsi välja pärast 5-minutilist tegevusetust. LED-indikaatorid annavad kohest teavet laadimisoleku kohta.

Joyroom/JR-X12/7

Ühilduvus ja funktsionaalsus

JR-X12 ühildub 2018-2023 põlvkonna iPadidega, pakkudes laialdast ühilduvust erinevate mudelitega. Tahvelarvuti magnetiline kinnitusmehhanism ja vahetatav ots on praktilised lahendused, mis lihtsustavad pliiatsi hoiustamist ja transportimist.

Joyroom/JR-X12/3

Kaasas

  • Pliiats
  • Vahetatav otsik
Tootja Joyroom
Mudel JR-X12
Laadimisaeg 13 minutit
Töötunnid 10 tundi
Ühilduvus iPadi põlvkond 2018-2023
Omadused
Korpuse mudel
Traadita sagedusala valge

Lisa arvamus

Peate sisse logima või konto looma
Keri üles